2024.04.20. - Tivadar

Gyengének és unalmasnak tartják Britney Spears-t

Úgy tûnik, Britney Spears nem sokáig élvezhette Az amerikai X-faktor mûsorában a zsûrizést. A tehetségkutató producerei szerint az énekesnõ gyengén muzsikál és unalmas a fellépése.
Úgyhogy a hírek szerint Britney nem marad a következõ szezonra. A producerek csalódottak, mert a szõkeség szinte semmivel nem rukkol elõ sem a versenyzõk, sem a nézõk számára.

A 31 éves, kétgyermekes anyuka, aki évi 15 millió dolláros szerzõdéssel rendelkezett, csupán néhány héttel azután kénytelen szembenézni a kirúgással, hogy zsûritársa, a zenei producer L.A. Reid bejelentette: jövõre nem kíván visszatérni - mondta el egy bennfentes.

Britney megkapja az úti laput. Bár a producerek hosszú távra terveztek vele, de nem mûködik. Mindent kifizettek az énekesnõnek, minden kívánságát teljesítették - állítja egy a belsõ dolgokat jól ismerõ forrás, aki szerint Simon Cowell különösen csalódott az énekesnõ szereplését illetõen. Simon õrült Britney-t akart, helyette kapott egy unalmas Britney-t.

Korábban már szárnyra kaptak azok a hírek, melyek szerint a mûsor producerei drasztikusan csökkenteni akarják az X-faktor költségeit, és úgy gondolták: a szerény nézettségi adatok nincsenek összhangban az énekesnõ gázsijával. 15-20 millió nézõre számítottak, de nem sikerült elérni, egy mostani epizódot például csupán 5,7 millióan néztek.