2024.03.29. - Auguszta

Jó kislány szerepkörbe könyvelték el Anne Hathaway-t

Szokatlan vallomásra ragadtatta magát Anne Hathaway. A mozikban sikert sikerre halmozó Nyomorultak színésznõje azt állítja magáról, hogy híján van a szexepilnek.
Anne szerint azért nem a vadmacska ugrik be az embereknek róla, mert a karrierje kezdetén eljátszott szerepei miatt elkönyvelték õt a jó kislány szerepkörben. Ilyen film volt például a Neveletlen hercegnõ, amelyben a diáklányból hercegnõvé avanzsált Mia Thermopolist játszotta.

A színésznõ a legutóbbi Batman-moziban jócskán rácáfolhatott a kialakult imidzsre, õ volt ugyanis Macskanõ, aki iránt az ember fia nem lehet szexuálisan közömbös. Anne-t azonban nem bosszantja, hogy ráosztották a vanília színésznõ képét.

Az egyik interjújában így nyilatkozott: nem vagyok Rihanna, nem vagyok kúl. Amikor az emberek odajönnek hozzám az utcán, gyakran csak meg akarnak ölelni fotózkodás helyett, méghozzá azért, mert a munkám miatt kedvelnek.

Sokáig ellene voltam ennek a képnek, mintha valami jó kislány képregénybõl léptem volna elõ, amivel egyáltalán nem tudtam azonosulni: nagyon vanília, nagyon édes, roppantul elérhetõ és nem túl érdekes. Nem volt szexepilem.

Ezen persze az sem segít, hogy a feltörekvõ színésznõk csodálatosak, és nagyon 22 évesek. De izgalmasnak találom, hogy 30 vagyok, számos dologra rájöttem magammal kapcsolatban - tette hozzá.

Az interjúban a rövidre nyírt hajú, barna szépség azt is elárulta, hogy férje, Adam Shulman tanította meg õt újra bízni, miután korábbi barátját, Raffaello Follierit csalásért több éves börtönre ítéltek.

Nem tehetek róla, de mindig felragyogok körülötte - mondta férjérõl a színésznõ, akihez tavaly õsszel ment hozzá. 2008-ban kezdtek randizni, és azóta is úgy érzi: minél több idõt szeretne vele tölteni.