2024.04.24. - György

Esküvõ helyett veszekedés Aniston és võlegénye között

Jennifer Aniston csúnyán összeveszett võlegényével. Kellemetlen karácsonyi ajándék volt ez.
A sztárpár a mexikói Cabo San Lucasba utazott, még december 23-án. Már a repülõgépre is összeveszve szálltak fel, és az út alatt is heves szócsatákat vívtak. Mint egy ismerõsüktõl kiszivárgott, Justin mostanában egyre többször emlegeti a Jen és közte húzódó intellektuális különbséget. Azt a hollywoodi színésznõéletet, amelyben egyébként kedvese remekül érzi magát, felszínesnek és ostobának találja.

Sokszor kerül szóba köztük az is, hogy Justin Jen kedvéért adta fel New York-i létét, távol került barátaitól, ottani kollégáitól. S úgy tûnik, ez a fizikális és szellemi távolság egyre jobban zavarja a võlegényt. Jen viszont cserébe azt vágta Justin fejéhez, hogy a férfi csak "látszatintellektuel", és még a "szórakozni" szó valódi jelentésével sincs tisztában.

Jen a legutóbbi összeveszésükkor szinte vérig sértõdött, sírt - ezek után indultak el Mexikóba karácsonyozni és pihenni. A pár végül hosszas beszélgetéseket követõen kibékült, Mexikóban már kéz a kézben flangáltak, pontosan úgy festettek, mint bármely boldog jegyespár.

Tény azonban, hogy a már decemberre beharangozott esküvõ késik, az ok pedig egyelõre ismeretlen.