2024.04.16. - Csongor

Ötvenmilliós szülinap Beyoncé lányának

Majdnem ötvenmillió forintot tapsolt el Beyoncé és Jay-Z lányuk elsõ születésnapjára, amire még csak emlékezni se fog.
Lehet, hogy a legjobban keresõ sztárpáros Beyoncé Knowles és Jay-Z, de a legtöbbet fölöslegesen költõ is. A zenei világ királynõje és királya csaknem ötvenmillió forintnak megfelelõ összeget tapsolt el lányuk elsõ születésnapjára. A család elõször a Bahamákra utazott pihenni a jeles nap alkalmából, majd New York-ban folytatták az ünneplést a rövid vakációt követõen.

Blue Ivy babazsúrját huszonegymilliót érõ fehér és pink rózsaerdõ díszítette, a különleges tortája ötszázezerbe került, a szerencsés meghívottak pedig összesen hétmillió forintnyi összértékû ajándékcsomagot vihettek haza. A gyerekek játékokat és jelmezeket, a szülõk az ünnepelt nevével gravírozott aranytollakat kaptak.

Persze a kis Blue sem maradt ajándékok nélkül, amik közül egy egyedi gyártású Barbie baba a legkiemelkedõbb. A játékért tizenhétmilliót hagytak a boltban a szülök. A baba árát a tucatnyi speciális csiszolású gyémánt, és az igazi fehérarany ékszerek emelték ilyen magasra. Illetve tették játszásra alkalmatlanná. A köveket és az aranydíszeket ugyanis könnyen lenyelhetné az egyéves csöppség, így csak távolról nézegetheti, hogy mennyire szép Barbiet kapott. De legalább a baba mindig emlékezteti majd élete elsõ szülinapjára, mert más emléke aligha lesz az eseményrõl.