2024.04.20. - Tivadar

Újabb botrány tört ki Michael Jakson körül

Újabb botrány tört ki a legendás pop ikon körül, miszerint azt állítja egykori bõrgyógyásza, Arnold Klein, hogy õ az apja Jackson legkisebb gyermekének.
Michael Jackson 2009. június 25-én hagyott itt bennünket, de azóta is újabbnál újabb botrányok alakulnak ki körülötte. Most néhai bõrgyógyásza, Dr. Arnold Klein kavarta fel a port állításával, miszerint õ az apja Michael legkisebb csemetéjének, Blanketnek.

A doktor ráadásul bizonyítékkal is tud szolgálni. Klein elmondása szerint Jackson korábban arra kérte meg, hogy spermájával járuljon hozzá egy ismeretlen béranya megtermékenyítéséhez, amit készséggel teljesített, mivel szerette páciensét.

Ennek fejében szerinte a fiatalkori jogosítványán pont úgy néz ki, mint most a fiatal Prince Michael II. Klein állítása óriási felháborodást váltott ki, fõleg a rajongók és a család körében. Mindenki szidja az orvost és természetesen senki sem hisz a meséjének, ugyanis köztudott, hogy nincs minden rendben nála, kissé kótyagos. Két éve annyira elszegényedett túlzott költekezése miatt, hogy még a kamara is visszavonta az engedélyét.