2024.04.25. - Márk

Fájdalmas gyermekkoráról mesélt Drew Barrymore

Barrymore nem akar olyan lenni, mint az anyja – A színésznõ õszintén mesélt Oprah-nak életérõl. Kiderült, édesanyja nem volt ott az esküvõjén.
Drew Barrymore gyerekszínészként debütált Hollywoodban, az E.T után azonban nehéz évek következtek: drogozott, alkoholproblémákkal küzdött.

A színésznõ azonban kinõtte vadóc korszakát, ma már boldog családanyaként emlékszik vissza történtekre. Oprah-nak elárulta, sokat tanult ebbõl az idõszakból, például azt, hogy nem akar olyan lenni, mint édesanyja.

– 9 évesen ittam elõször, füvet 10 évesen szívtam, a kokainnal pedig 12 évesen találkoztam elõször. 15 évesen már megjártam a rehabot. Tavaly, az esküvõmön sem volt ott, mindketten jobbnak láttuk, ha nem jön el – mesélte Barrymore, aki könnyek között hozzátette, kisgyerekként nagyon szerette volna azt érezni, hogy édesanyja mellette van.

– Mindent elfogok mondani a gyermekemnek a múltamról, nincs mit szégyellnem, ez az út vezetett ahhoz, ahol most vagyok. Megpróbálom vele megértetni, hogy én nem kaptam útmutatást, hogy kell élni az életet, ezért kerültem oda, ahova. De vele ez nem fordulhat elõ, mert tõlem ezt meg fogja kapni – jelentette ki a színésznõ.