2024.04.24. - György

Családalapításra készül Katy Perry?!

Az egyszer már elvált énekesnõ jelenleg a hetedik mennyországban érzi magát, amit John Mayernek köszönhet, akivel a kezdeti nehézségek után, most úgy tûnik, hogy nemsokára családot alapít.
Taylor Swift biztosan nem örül Katy Perry boldogságának, hiszen a szõke énekesnõ rendkívül nehezen heverte ki John Mayerrel való szakítását. Taylornak feltehetõleg rendkívül nehéz most azt látni, hogy egy másik nõnek sikerült megszelídítenie a nõcsábászt. A legfrissebb hírek szerint valóban úgy tûnik, hogy Katy Perry-nek sikerült az, amirõl már oly sok nõ lemondott.

Amióta John és Katy tavaly év végén nyilvánosságra hozták kapcsolatukat, azóta folyton együtt látni õket. A boldog pár mindenhova együtt megy, legyen az egy buli, vásárolgatás, egy finom ebéd stb. Egy bennfentes azt nyilatkozta:

„Katy felszedett pár kilót, pihenteti a munkát, sõt mi több lehet, hogy éppen a gyerekvállalásra készíti fel testét és lelkét.”

Szilveszter után a szerelmesek részt vettek egy sár-ralin, ami után a lapok Katy alakján csámcsogtak. Johnt azonban egyáltalán nem zavarják az énekesnõ plusz kilói: „Nem bírta ki, hogy ne fényképezze Katy-t. Katy pedig szívesen pózolt – viccesnek találta” – mesélte a bennfentes.