2024.03.29. - Auguszta

Charlie Sheen visszatérne a Két pasi meg egy kicsibe

Szíve szerint újra játszana a Két pasi meg egy kicsi címû népszerû sorozatban Charlie Sheen, mint nemrég elárulta „reméli, hogy a készítõk legalább az utolsó részben hagytak neki helyet.”
Charlie Sheent egyáltalán nem érdekli, hogy botrányos magatartása miatt már egyszer kirúgták a sorozatból, szerinte igenis megérdemel annyit, hogy legalább a befejezõ epizódba beleírják. "Szeretnék visszamenni, szeretnék megjelenni az utolsó részben" - közölte a sztár.

A rendezõk természetesen nem értik, mindezt hogyan szeretné kivitelezni a színész, tudniillik Charlie karakterét 2011-ben kiírták a sorozatból, méghozzá úgy, hogy megölték. Helyére akkor Ashton Kutcher lépett, a váltás azonban nem bizonyult túl szerencsésnek, hiszen a sorozat nézettsége ennek következtében érezhetõen visszaesett.

Miután a színész megtudta, mi az álláspontja a sorozat készítõinek a helyzetét illetõen, ironikusan csak ennyit válaszolt nekik: "Halott vagyok, ahogy az egész sorozat" - ami után persze nem túl valószínû, hogy meggondolják magukat.