2024.04.17. - Rudolf

Több milliós lakókocsit vásárolt nagymamájának Adele

Több milliós lakókocsit vásárolt szeretett nagymamájának 70. születésnapjára Adele. Na nem mintha nem lenne hol laknia a nagyinak, csupán csak szeret kimozdulni olykor.

A nagylelkû unoka 23.000 angol fontért (közel 8 millió forintért) vásárolta a Lunar Delta RS luxus lakókocsit, hogy nagymamája, akkor mehessen el kedvenc parkjába, amikor csak akar, s a kikapcsolódás közben se szenvedjen hiányt semmiben.

"Nagyon boldog, és a hétvégéket szereti az essexi lakókocsi parkban tölteni a kutyájával. Adele sokszor meglátogatja, még most is, hogy nemzetközi sztár lett. Furcsának hangozhat, hogy Adele a Los Angeles-i Oscar-gáláról egy lakókocsi parkba megy majd, de õ ezt szereti. Adele ügyel arra, hogy a nagymamájának semmire ne legyen gondja. Mindig is a földön járt, és ez nem változott meg" - mesélte a nagymama szomszédja.

A híres énekesnõnek van is mibõl ajándékoznia, hiszen pályafutása alatt 15 millió fontos (5,1 milliárd forint) vagyonra tett szert és naponta körülbelül 41 ezer fonttal (14 millió forinttal) lesz gazdagabb. Ez a vagyon 21 címû albuma sikerének is köszönhetõ, melybõl 25 millió példányt adtak el világszerte.