2024.04.20. - Tivadar

Kim Kardashian és Kanye West 3 dadát is alkalmaz majd születendõ gyermekük mellé

Kim Kardashian és Kanye West már most tengernyi pénzt költ születendõ gyermekére.
Hogy Kim Kardashian és Kanye West kisbabája lesz-e a világ legboldogabb gyereke - nem tudni. De annyi bizonyos, hogy szülei már most túlszárnyalják a rá költhetõ anyagi javakat. Nos, nézzük csak szép sorjában.

A szülõk úgy döntöttek, legalább három dadát szerzõdtetnek a kicsi mellé. A házukban úgynevezett dadaszárnyat alakítanak ki - itt élnek majd a „gyerekvigyázónõk” saját, minden igényt kielégítõ, luxus lakosztályukban. Fizetésük sem csekély fejenként évi 53 millió forintnak megfelelõ összeget kapnak. Mindehhez jár még egy saját használatú autó, és természetesen fizetett mobiltelefon, amelyen viszont kizárólag csak Kimmel és Kanyeval tudnak beszélni.

A leendõ szülõk azért döntöttek a dadaszárny kialakítása mellett, hogy adott esetben õk háborítatlanul tudják családi életüket (is) élni. A leendõ dadusok nagyon szigorú felvételi vizsgán esnek át, hiszen a szülõk biztosak akarnak lenni, hogy gyermekük a legjobb kezekbe kerül, s hogy a dadus maximálisan betartja a sztár alkalmazottak írott és íratlan szabályait is.

Kanye már mozgósította magát a vásárlásban: beszerezte a világ egyik legbiztonságosabbnak számító gyerekülést a kocsiba, ez mindössze 130 ezer forintnak megfelelõ összegbe került.

Kim egyébiránt felvett egy személyi trénert is, ugyanis semmiképpen nem szeretne a terhessége alatt felesleges, plusz kilókat begyûjteni. Ennek az elhatározásnak azért ellentmondani látszik az fényképfelvétel, amelyen Kim egyszerre két kalóriadús joghurttal a kezében sétálgat az utcán.

Ezen a fotón viszont az is jól látszik, hogy a kismama egy gyönyörû "KW" (Kanye West) feliratú aranygyûrût visel. Hasonló fülbevalója egyébként már jó ideje van Kardashiannek. És vélhetõen kisbabájuknak is lesz majd ilyen az egyéb, millió dolláros kiegészítõk mellett...