2024.04.16. - Csongor

Hajóval viszik David Beckham után kedvenc ételeit

Ez aztán az élet! David Beckham nem bízza a véletlenre kedvenc ételét: úgy döntött, hogy amíg a Paris Saint-Germain-nel edz, addig imádott pitéjét és krumplipüréjét hajóval szállíttatja Franciaországba Essexbõl.
A 37 éves brit focista öt hónapos szerzõdést írt alá a francia Paris Saint-Germain-nel, de kedvenc ételérõl nem hajlandó lemondani, bármerre is járjon a világban.

A kelet-angliai Essexben lévõ Tony Lane Beckham egyik törzshelyének számít, és a fõnök ezúttal is megígérte, hogy mindig összeállít számára egy csomagot új hazájában is. Így történt ez akkor is, amikor 2003-tól négy éven át a focista Spanyolországban élt, mivel a Real Madridban játszott.

Nem létezik, hogy David a sznob francia konyhán éljen, egy angol biztosan nem eszik békalábat - jelentette ki Tony.

Már megjött a rendelésünk, hogy küldjünk pitét Franciaországba, de ez egyáltalán nem szokatlan. Akkor is elküldtük neki, amikor Madridba élt, sõt még a londoni Savoy hotelben is megrendelte. S ha azt akarja, hogy menjek és fõzzek neki, az se probléma - tette hozzá.

David egyébként mindig ugyanazt rendeli: dupla pite dupla krumplipürével, petrezselyem mártással és angolnával.

Tonynak szent meggyõzõdése, hogy az õ tradicionális étkei azok, amelyek ilyen fiatalosan tartják Davidet. Sokkal öregebbnek nézne ki, ha nem enné rendszeresen a mi fõztünket - mondta.