2024.03.28. - Gedeon, Johanna

Kristen Stewart furcsa szokása látott napvilágot

A Twilight Bellájaként híressé vált színésznõrõl gyakran olvasunk furcsa dolgokat, de a legújabb hír sokkal több, mint különös. Egy belsõ forrás szerint, ugyanis a színésznõ Robert Pattinson alsónemûit hordja.
Kristen Stewartról a legmeglepõbb pletykák keringenek. Sosem tudni, hogy csupán a színésznõ ellenségei terjesztik ezeket a híreket vagy tényleg van valóságalapjuk. Ha a legújabb hír igaz, akkor bátran kijelenthetjük, hogy a színésznõ több mint igénytelen, hiszen nem igazán nívós egy férfi régi alsógatyáit hordani.

Stewart ezen furcsa szokásáról egy bennfentes mesélt . A Twilight sztárja állítólag így próbálja kompenzálni RPats hiányát, amióta az Ausztráliában forgat: „Kristen teljesen ki van akadva Robert azon döntésén, hogy lassítsanak kapcsolatuk tempóján. KStew ezért elkezdte hordani Robert alsónemûit.”

RPats még mindig nem tette túl magát barátnõje félrelépésén, így lassítani próbál, de Kristen folyamatosan zaklatja: „Rob teljesen kiakadt, amikor Kristen sírva bevallotta neki ezt az alsónadrág históriát. Robert szerint ez félelmetes… KStew ragaszkodása már régóta problémát jelent, de ez már több a soknál.”