2024.04.20. - Tivadar

Hallani sem akar féltestvérérõl Beyoncé

A világhírû énekesnõt mindenki egy családcentrikus és szeretettel teli nõként ismeri, amit az elõzõ héten bemutatott dokumentumfilmje - Life Is But a Dream – is alátámaszt. Most azonban egy teljesen másik oldaláról ismerhetjük meg Beyoncét.
Jay-Z felesége köztudottan nagyon családcentrikus, legfõképpen amióta megszületett kislánya, Blue Ivy. Utóbbiról gyakran áradozik, hogy mennyire intelligens és édes. Ezt a szeretetet azonban nem minden családtag kapja meg.

Kevesen tudják, hogy Beyoncé édesapjáról kiderült, hogy megcsalta feleségét, sõt mi több, gyermeke is született a szeretõjének. A most 3 éves kisfiúról azonban senki nem akar tudomást szerezni. Az énekesnõ nagyon nehezen tudta feldolgozni apja hûtlenségét. Azonban nem csupán apjára, Matthew Knowlesra dühös, hanem annak gyerekére is, a féltestvérére, Nixonra. Beyoncé még mindig nem bocsátott meg apjának, és hallani sem akar féltestvérérõl, aki azonban nem tehet a kialakult szituációról.

A legszomorúbb az egészben, hogy Matthew sem tartja a kapcsolatot fiával, így szegénykét az édesanyja - Alexandra Wright – egyedül neveli. Utóbbi a következõt nyilatkozta: „18 hónapig tartott a kapcsolatunk. Szerettük egymást és együtt éltünk. Terhességem negyedik hónapjában azonban Matthew úgy döntött, hogy ezt nem teheti meg. Gyermekünk születése óta pedig mindent megpróbál, hogy ne kelljen gyermektartást fizetnie. Engem nem érdekel a pénz. Számomra a felelõsségteljes viselkedés, az oktatás fontos, illetve, hogy biztosítsam Nixon jövõjét.”