2024.04.25. - Márk

Gyermekkori barátjához ment hozzá Janet Jackson

A 46 éves popsztár harmadszorra házasodott. 9 évvel fiatalabb, milliárdos férje állítólag Janet Jackson gyerekkori barátja.
Janet Jackson harmadszor is férjhez ment: az amerikai popdíva hétfõ este vallotta be, hogy gyerekkori barátjával, Visszam al-Mana katari üzletemberrel tavaly házasságot kötöttek.

"Azok a híresztelések, hogy küszöbön áll valamiféle extravagáns esküvõ, egyszerûen nem igazak. Tavaly szép csendben, meghitt és csodálatos ceremónia keretében már házasságot kötöttünk" - adták tudtul.

Az amerikai énekesnõ - Michael Jackson húga - elõzõleg már kétszer volt férjnél. Elsõ házassága James DeBarge soulénekessel alig három hónapig tartott 1984-ben. Válással végzõdött 1999-ben második házassága is, amelyet Rene Elizondo zeneivideo-rendezõvel kötött: õk ugyancsak titokban házasodtak össze.

A 46 éves popsztár és nála kilenc évvel fiatalabb milliárdos férje közölte, hogy nászajándék gyanánt kölcsönösen adományt küldtek azoknak a gyermekjótékonysági alapoknak, amelyeket támogatnak.

Azt is világossá tették, hogy azért nem hozták korábban nyilvánosságra az esküvõt, mert mindketten vigyáznak magánéletükre.