2024.04.18. - Andrea, Ilma

Taylor Swift újabb áldozatra csapott le

A fiatal ír énekes hajnal négykor, fülig érõ szájjal távozott Swift kisasszony szállodai szobájából.
Taylor Swift néhány héttel ezelõtt még tett egy kísérletet a One direction sztárja, Harry Styles visszaszerzésére, aztán a tõle megszokott lendülettel már tovább is lépett. Ezen pedig a legkevésbé környezete és barátai csodálkoznak, hiszen Taylor eddig is szenvedélyes, ám meglehetõsen rövid ideig tartó kapcsolatairól híresült el. A bulvárlapok pedig gyakran a "sorozatudvarló" állandósult jelzõvel illetik Swiftet.

Ha minden igaz, már meg is van Swift legújabb jelöltje, a feltörekvõ és remek hanggal megáldott ír énekes, Ed Sheeran személyében. Ed nemrégiben vette át a megtisztelõ Brit Zenei Díjat, a 22 éves fiú a 2012-es londoni olimpia záró ceremóniáján is fellépett.

"Az elõadása minden képzeletet felülmúlt - áradozott róla Swift annak idején. - Komolyan gondolom, hogy ez volt az õ elsõ, nagy, lélegzetelállító pillanata."

Ettõl az udvarlástól pedig már csak néhány, ugyancsak nagy lélegzetelállító pillanat telt el addig, amíg Mr. Sheeran Miss Swift szállodai szobájában találta magát, ahol együtt töltötték a Brit Awards elõtti éjszakát - kettesben. Egy szemtanú szerint Sheeran boldog mosollyal az arcán jött ki hajnali négykor Swift szobájából. Swift még az õt szállító sofõrt is "kölcsönadta", hogy a fiú kényelmesen térjen haza.

Bizonyos források szerint a vörös hajú énekes, szövegíró már tavaly tavasszal is csapta a szelet Swiftnek, amit akkor az énekesnõ kedves bóknak vett. Persze azért tartotta vele a kapcsolatot, születésnapján a Twitteren köszöntötte fel - amit ugyebár bárki láthat.

Közben Swift és Styles szakítottak - már semmi nem állt útjába egy újabb, vélhetõen ugyancsak tiszavirág életû románcnak.