2024.04.19. - Emma

Sztársága nem tette bizalmatlanná Kate Hudsont

A hírességeknél gyakori, hogy nem képesek bízni az emberekben, de nem így van a Bolondok aranya sztárjával.
Kate Hudson azt állítja, hogy a hírneve egyáltalán nem befolyásolta azt a képességét, hogy képes legyen bízni az emberekben. A Hogyan veszítsünk el egy pasit 10 nap alatt? színésznõjének minden oka meglenne a bizalmatlanságra, hiszen sztárcsaládban nõtt fel, de nincs ilyen problémája.

A 33 éves szõkeség, aki a Muse frontemberének, Matthew Bellamy-nak a menyasszonya, a mai napig szeret kockázatot vállalni az emberekkel kapcsolatban, és ebben nem befolyásolja a hírneve, mert nem érzi, hogy bármi takargatnivalója lenne.

Ha az életemre gondolok, nem vonakodom élni a lehetõségekkel. Határozottan nem vagyok vonakodó az emberi kapcsolataimmal sem. Az ok, amiért képes vagyok bízni, hogy nem érzem, hogy takargatnivalóm lenne. Ha valaki mégis eljátssza a bizalmat, akkor sem olyan vészes. Vannak barátaim, akik hazudtak már nekem, vannak, akik tettek dolgokat a hátam mögött, volt aki lopott tõlem, de még ez sem tett bizalmatlanná.” – mondta el Kate, aki olyan hírességekkel nõtt fel, mint az édesanyja, Goldie Hawn és a mostohaapja, Kurt Russell.