2024.03.29. - Auguszta

Halle Berry visszatér mutáns karakterébe

A Felhõatlasz színésznõje beleegyezett, hogy ismét visszatérjen mutáns karakterébe a következõ X-Men filmben.
Halle Berry ismét elvállalta mutáns karakterét, a színésznõ hivatalosan is bejelentette, hogy benne lesz a következõ X-Men moziban. A jó hírt a film rendezõje tudatta a sorozat rajongóival Twitter oldalán keresztül.

Bryan Singer hozta az örömhírt a sci-fi franchise népes rajongótáborának, megy szerint a pletykák az Oscar-díjas sztár szereplésérõl, nem pletykák többé. A 2011-es X-Men: Az elsõk folytatásának forgatását meg el is kezdték elõkészíteni a kanadai Montrealban. A direktor twitteren közölte – „Nem is lehetnék izgatottabb, mert HalleBerry is csatlakozott az XMen DaysofFuturePast stábjához. Reméljük, hogy tud változtatni az idõjáráson Montrealban.”

Berry alakította Ororo Munroe-t, azaz Vihart az eredeti X-Men trilógiában, aminek az elõzménye lett az X-Men: Az elsõk, Jennifer Lawrence, Nicholas Hoult, James MCAvoy és Michael Fassbender fõszereplésével. Utóbbiak a hírek szerint szintén szerepelnek majd az X-Men: Days of Future Past-ban, amiben a hírek szerint Hugh Jackman is benne lesz.

A világhírû képregény sorozat legújabb filmes adaptációja elõreláthatóan 2014 nyarán kerül a mozikba.