2024.04.19. - Emma

Súlyos veszélynek teszi ki magzatát Kim Kardashian

Kórházba kellett szállítani az elsõ gyerekét váró Kim Kardashiant, aki az edzésmániájával súlyos veszélynek teszi ki a magzatát.
A héten élete legszörnyûbb pillanatait élte át a terhes Kim Kardashian, amikor a Párizsból Los Angelesbe tartó repülõn rosszul lett, és hasi fájdalmak törtek rá. A méretes bájairól ismert reality királynõ azonnal a legrosszabbra gondolt, és attól félt, hogy elveszíti a babáját. Ezért landolás után egybõl kórházba vitette magát. Az orvosai alaposan kivizsgálták, és mind õt, mind a magzatot egészségesnek nyilvánították. Ezért pár órás megfigyelést követõen már otthon pihen. Viszont egy valamire felhívták Kimmy figyelmét, amin a késõbbiekben változtatnia kell.

KanYe West asszonykája ugyanis hiába terhes, változatlanul megszállottan edz. Heti hét alkalommal fut és gyúr, hogy kordában tartsa a súlyát a terhesség alatt. Ugyanis rettentõen hízékony, így pillanatok alatt a háromszorosára ugorhat a súlya, ha elengedi magát. Az edzésmániájával azonban egyvalakire nincs csak tekintettel, az pedig a benne növekvõ babája. Mivel Kim nem kismamatornákon vesz részt, hanem hagyományos alakformáláson. Ami egy várandós nõ esetében se nem okos dolog, se nem veszélytelen. Ezért ha továbbra is így folytatja, akkor biztos, hogy elveszíti a gyerekét. A szörnyû eshetõségeket az örökösnõ felfogta, ám az alakjáról mégsem akar lemondani, és teljesen nem fog felhagyni az edzéssel.