2024.04.23. - Béla

Jamie Lee Curtis megsértõdött Seth MacFarlane cicis dalán

A 2013-as Oscar gála idei házigazdája alaposan megsértett legalább egy hölgyvendéget a nevezetes cicis dallal.
Jamie Lee Curtis hangot adott sértettségének az idei Oscar házigazda, Seth MacFarlane egyik poénja miatt. A színésznõ egy cikkben jelentette ki, hogy õt bizony megbántotta a komikus egyik dala, amiben a jelenlévõ hölgyek keblein köszörülte a nyelvét.

A Family Guy alkotóját nagy általánosságban dicsérték a gála után, de volt a mûsornak egy része, ami talán kissé túllõtt a célon egyeseknél. A híresség egy dalban poénkodott azon, hogy a jelenlévõ színésznõk nagy részének már láthatta a melleit a közönség. A We Saw Your Boobs címû dalocska azonban egyáltalán nem szórakoztatta A hal neve: Wanda egykori sztárját.

– „Mikor lett ebbõl a gálából roast? De ott legalább tudja az ember, hogy mire számítson. Mi lenne, ha a színészek és a színésznõk elkezdenének nem megjelenni az Oscar-gálán, mert úgy ítélnék meg, hogy ott csak nevetség és paródia tárgyai? Vajon az Akadémia akkor is ilyen gavallér lenne?”

A hölgy azt is leírta, hogy õ is volt ugyan topless film kedvéért, de semmiképpen nem azért, mert annyira élvezte a dolgot. A színésznõ azt is hozzátette – „Nagyon sajnálom, hogy errõl beszélünk és nem az Argo gyõzelmérõl vagy Jennifer bámulatos alakításáról. Ezek helyett Seth osztályon aluli, egy 14 éves kölyökhöz méltó, derogáló szavairól, amivel a világ talán legszebb, anyai és szó szerint tápláló nõi formájáról.”