2024.04.18. - Andrea, Ilma

J-Lo még csókolózni sem hagyja válófélben lévõ férjét

Jennifer Lopez bekeményített: eddig sem állhatta válófélben levõ férje új barátnõjét, de most új szabályokat is hozott.
Gyanítható volt, hogy a legutóbbi képsorozat (Marc Anthony és új, fiatal barátnõje, valamint a gyerekek családként andalognak Disneylandben) alaposan kihozza majd a sodrából Jennifer Lopezt.

Két dolog miatt is. Természetesen mindkettõ a nõi és az anyai hiúságról szól.

Válófélben levõ férje, Marc Anthony új választottja a gyönyörû és Lopez számára idegesítõen fiatal (22 éves) Chloe Green, akinek ráadásul a kisujját sem kell mozdítania a gazdagságért: õ az örököse a visszavonult iparmágnás, Phillip Greennek.

Ráaadásul Chloe három évvel fiatalabb Lopez párjánál, a táncos Casper Smartnál. A harmadik és egyben legfájóbb pont J-Lo számára, hogy az ikrek remekül érzik magukat Chloéval. Már pedig az anyai és a nõi hiúság megsértése felér egy kihívással.

Nos, J-Lo rögtön válaszolt is a kihívásra. Szerinte ugyanis roppant gusztustalan, ha Marc és Chloe a gyerekek elõtt csókolózik és ölelkezik, ezért ezt azonnali hatállyal megtiltja. Az is idegesítõ Lopez számára, hogy Chloe édesapját Marc már régóta ismeri, Green gyakran megfordult náluk akkor még tinédzser lányával. A színésznõ most nem tudja kitörölni az emlékezetébõl azt az unott és kiállhatatlan kamaszlány arcot, amelyet akkor Chloe birtokolt.

Anthony egy ismerõse szerint Lopez és Marc mindig is versenyeztek egymással, nincs ez másképp azóta sem, hogy különváltak útjaik. "Most úgy tûnik, Marcnak sikerült egy kisebb gyõzelmet aratni a "Rózsák háborújában".