2024.04.25. - Márk

Kollégája kérése sokkolta Aston Kutcher-t

A Két pasi meg egy kicsi két pasiját sokkolta a már nem is annyira kicsi kollégájuk internetes interjúja, amiben arra kérte az embereket, hogy ne nézzék a sorozatot. Ashton Kutcher és Jon Cryer meglepõdve vették tudomásul, hogy fiatal kollégájuk arra kérte egy interjúban az embereket, hogy ne nézzék a Két pasi meg egy kicsi címû sorozatot.
A fiatal sztár, aki 350 ezer dollárt keres epizódonként, egy vallásos weboldalnak adott nyilatkozatában mocsoknak nevezte a mûsort.

A 19 éves Angus T. Jones a Forerunner Chronicles nevû oldalnak adott interjút, amiben munkahelye ellen állt ki, két kollégáját alaposan meglepve ezzel. Bár Jon is nagyon elképedt a történteken, õt Charlie Sheen és a kreátor, Chuck Lorre háborúja már megedzette. Kutcher azonban nem tudott mit kezdeni a helyzettel.

Cryer elmondta – „Mindig nagyon szürreális egy ilyen internetes viharnak a részesének lenni. Amikor ez megtörtént, Ashton úgy jött oda hozzám, mint aki szellemet látott és megkérdezte: hallottál Angus-ról? Kérdezte, hogy jól van-e, amire azt felelte, hogy nagyjából. Ahogy említettem és már gyakorlottabb vagyok az ilyesmiben, szóval csak ránéztem Ashton-ra és azt mondta: nos, gondolod, hogy ettõl még be akar szállni a stáb ajándékba?”