2024.04.19. - Emma

Lindsay Lohan nem ússza meg a bírósági tárgyalást

A Liz & Dick és a Machete színésznõje nem ússza meg bírósági tárgyalást, ügyvédje minden próbálkozása ellenére sem. Lindsay Lohan most már biztosan meg kell, hogy jelenjen a bíróság elõtt, miután ügyvédje minden próbálkozása ellenére sem sikerült vádalkut kötnie.
A 26 éves színésznõ semmilyen különleges elbánásra nem számíthat a tárgyaláson, ami júniusi autóbalesetérõl fog szólni. A hírességet, aki számos alkalommal került már összetûzésbe törvénnyel, ismét a vádlottak padjára szólította a Los Angeles-i bíróság.

A botrányhõsnõt most azzal vádolják, hogy hazudott az intézkedõ rendõrnek a balesete után. Bár az ügyvédje mindent elkövetett, hogy a hölgynek egyáltalán ne kelljen a bíró elé állnia, sajnos nem sikerült megegyeznie az ügyészekkel. Lohan kisasszony minden felajánlott könnyítést elutasított, nem felelt meg neki sem a 45 napos börtön, sem a 90 napos elvonókúra és a 90 napos házi õrizet sem, mivel ragaszkodik azon állításához, hogy már nincsenek alkoholproblémái, ezért nem hajlandó emiatt kezeltetni magát.

Lohan március 19.-én áll a bíróság elé, hacsak az ügyvédje nem talál ki valamit az utolsó pillanatban, amit senki sem ajánlana neki. A sztár egyik ismerõse elmondta – „Heller-nek bõven elég ideje volt felkészülni a tárgyalásra, és ha megpróbál még valamit elõrántani az utolsó percben, abból nagyon csúnya bukás lehet.

A kaliforniai bíróságok elképesztõen túlterheltek, minden késlekedés csak az adófizetõk pénzének pazarlása lenne. Lindsay nem számíthat különleges elbánásra most, annak ellenére, amihez eddig szokott.”