2024.03.28. - Gedeon, Johanna

Már össze is költözött az Alkonyat álompárja

Úgy tûnik tényleg kellett a külön töltött idõ az Alkonyat-filmek két sztárjának, Kristen Stewartnak és Robert Pattinsonnak. A pár most újra együtt van, Kristen állítólag babát vár, összeköltöztek és már az esküvõt is tervezgetik.
A tavalyi év nem éppen Kristen éve volt, ám Pattinson sem dúskált az örömökben, hiszen kapcsolatuk zátonyra futott, mikor is a lány megcsalta a nõs Rupert Sanders rendezõvel. Idõvel Pattinson megbocsátott a hûtlen színésznõnek, ám késõbb mégis kiadta az útját. Jobbnak látta, ha külön vannak, hiszen már nem tudott megbízni Stewartban.

Most azonban mégis eljött az õ idejük. A napokban robbant a hír, hogy Kristen áldott állapotban van és újra egy párt alkot szerelmével. Ráadásul a pár egy ismerõse elkotyogta, hogy Robert nagyon sokat tartózkodik Kristen Los Angeles-i lakásán, pont ott, ahol múlt évben a szakítottak. A pár most azonban már össze is bútorozott. Összeköltözésük komolynak tûnik, hiszen Robert legfontosabb holmijai már ott vannak Kristen lakásán, árulta el egy forrás.

„Kristen otthona most már Robert otthona is, hiszen ahol lakunk, ott van a szívünk is. Kapcsolatuknak nagyon jót tett a távolság. A pár most újra elválaszthatatlan. Kristen is sokkal magabiztosabb, hogy újra együtt van Roberttel. Erõsebb, mint valaha és nincs problémája. Nagyon aranyosak együtt. Robert az elsõ személy, aki alig várja, hogy megérkezzen és lássa Kristent, na és persze a kutyusokat is, Beart és Berniet.” - árulta el egy bennfentes.