2024.04.25. - Márk

Elõször beszélt a viszonyáról Madonna

A most 54 éves Madonna szerelmi élete mindig is beszédtéma volt, de különösen az utóbbi idõben kritizálják, mondván, csak játékszernek használja a nála jóval fiatalabb szeretõit, akik mind függnek tõle anyagilag.
– Nem így terveztem, tudják, nem írtam le egy papírra, hogy nekem mostantól fiatalabb férfival lesz kapcsolatom – magyarázta Madonna az ABC News-nak adott interjúban, ahol elõször beszélt a nála 29 évvel fiatalabb Brahim Zaibattal szövõdött viszonyáról. – Egyszerûen csak megtörtént.

Madonna 2010 szeptemberében találkozott elõször a francia táncossal, amikor Zaibatot felkérte az egyik barátja, hogy a sztár ruhakollekciójának bemutatóján táncoljon. A „fiúcska” szerint lassan fejlõdött a kapcsolatuk, ami akkor került nyilvánosságra, amikor látták õket együtt táncolni egy klubban.

– Nem változott semmi az életemben, Madonnában a nõt, és nem a sztárt látom – nyilatkozta Zaibat. – A körülöttem lévõ emberek azonban megváltoztak. Évek óta nem látott ismerõsök hívogatni kezdtek, és a magazinokban különbözõ hazugságok jelentek meg rólam. Nekem normális gyerekkorom volt, és azt is cáfolnám, hogy az anyám kitagadott, amiért nála nyolc évvel idõsebb nõt szeretek.

Sem az énekesnõt, sem a táncost nem érdeklik a róluk megjelenõ, rosszindulatú írások, mert úgy érzik, meg tudják oldani a problémáikat, amit egy átlagos kapcsolat velejárójának tartanak.

Mindezt Madonna is megerõsítette, aki szerint Zaibat a domináns a kapcsolatukban.

– Amikor hazaérek, tréningruhát húzok, és azt szoktam kérni Brahimtól, hogy masszírozza meg a lábamat. Ilyenkor mindig nevet, hogy inkább én az övét, elvégre õ ugrált egész nap a táncpróbán – mesélte mosolyogva az énekesnõ.

Zaibatot hiába titulálták érdekembernek, aki Madonna hírnevébõl akar tõkét kovácsolni, az énekesnõ nem hallja meg a vádakat, sõt már a házasság is szóba került köztük.