2024.04.24. - György

Jennifer Lopez stílusáért rajong Jennifer Love Hewitt

Jennifer Love Hewitt odavan Jennifer Lopez stílusáért. Az Ügyféllista és a Szellemekkel suttogó sztárja elmondta, hogy mindig is csodálta J.Lo ikonikus stílusát és divatérzékét.
„Jennifer nagyon megtalálta a stílusát, és ragaszkodik is ahhoz. Mindig kiválasztja a csodásabbnál csodásabb ruhákat, amikben természetesen elbûvölõen néz ki a formás alakja. Azokat a ruhákat nem tudom elképzelni máson.”

Azért Hewittnak sem kell panaszkodnia, csodás alakkal megáldott színésznõ, aki ha teheti, munka közben is formálja testét. Jennifer mindig is nagyon ügyelt az alakjára, amire csak még inkább odafigyel az évei számának gyarapodásával. Az Ügyféllista címû sorozatban egy egyedülálló anyukát alakít, aki kénytelen luxus prostituáltként keresni a pénzét.

A forgatások idejét pedig kihasználja arra is, hogy karban tartsa magát, ezért ügyes módszert talált ki. Mivel a kamerák viszonylag ritkán veszik tetõtõl talpig, ezért a bokáján szinte állandóan egy-egy 2,27 kilós súlyzót visel.

„Mivel általában deréktól fölfelé vesznek, majdnem minden jelenetben rajtam vannak. Ez csak egy módszer, hogy egy kis extra kihívást adjak magamnak a normál edzés mellett. Ez csak egy apró különbség, de már látom a változást a testemen. A lábaim és fenekem máris erõsebbek és feszesebbek.”