2024.04.25. - Márk

Hivatalosan is kimondták Kim Kardashian válását

Most már biztos, hogy Kim Kardashian nem Kris Humphries feleségeként szüli meg KanYe West gyerekét. Viszont lehet, hogy egyedülálló anya lesz. Fél év jogi kötélhúzás után, pénteken végre kimondta Kim Kardashian és Kris Humphries válását a Los Angeles-i bíróság. Sőt mi több, a 72 napos házasság a bíró szerint nem csak álnász volt, ahogy azt a kosaras állította, így egy fillér kártérítést sem kap a Kim milliárdjaiból.
Szóval teljes Kim boldogsága, hiszen a pénze is megmaradt, és első gyerekének sem úgy kell majd életet adnia, hogy egy olyan férfi felesége, akit utál.

Egy kis üröm az azért van az örömben. Sőt nem is olyan kicsi. Kimmy ugyanis nem sokat látta azóta szerelmét, KanYe Westet, hogy decemberben bejelentették közös csemetéjük fogantatását. Konkrétan 87 napja nem találkoztak, és ez a szám csak tovább fog nőni. A rapmogul ugyanis jelenleg Párizsban él, és szeretne a továbbiakban is, Kim azonban Amerikán kívül nem igazán tud érvényesülni, az üzlet pedig fontos, szóval nem költözik a francia fővárosba. Így az sem elképzelhetetlen, hogy hamarosan pontot tesznek a románcuk végére.

A szakítás eshetőségét tovább erősíti, hogy a Kardashian-nővérek eddigi összes lovagjának ráment a pályafutása a kapcsolatukra. Aminek jeleit KanYe is kezdi észrevenni. A rajongói közül sokan elfordultak tőle, a legutóbbi dalai megbuktak, a média rajta gúnyolódik, legjobb barátja és állandó alkotótársa, Jay-Z pedig Justin Timberlake-re cserélte, aki zenei partnerként, producerként és felhajtáskeltőként is sokkal hasznosabb.