2024.03.29. - Auguszta

Börtönben kötött ki Reese Witherspoon

A színésznő és férje csúnyán megjárta a rendőrökkel. Rossz sávban vezettek, ráadásul feleseltek is. A börtönben kötöttek ki. Reese Witherspoon és férje, Jim Toth rossz sávban haladtak autójukkal, mikor megállították őket a rendőrök.
Jim vezette a járművet, de Reese volt az ellenállóbb az igazoltatás során. A sávtévesztést pénzbüntetéssel is megúszhatták volna, viselkedésük viszont elfogadhatatlannak bizonyult, így mindkettejüket bevitték rendbontásért.

Mindez április 19-én éjjel történt Atlantában. A 37 éves színésznő állítólag furán viselkedett, nem akarta elhinni, hogy akik megállították őket, valóban rendőrök. "Kilógott az ablakon, és azt kiabálta, 'nem hiszem el, hogy igazi rendőr vagy'. Mondtam neki, hogy Mrs. Witherspoon, nyugodjon meg és üljön le" - mesélte az igazoltató zsaru.

Reese azonban továbbra sem nyugodott, még akkor sem, mikor már bilincs kattant a csuklóján. Mindvégig visszautasító és arrogáns volt, ennek ellenére hamar szabadon engedték. A szórakozott sztárpár tárgyalása április 22-én lesz, amire valószínűleg halasztást kérnek, Reese-nek ugyanis éppen akkor New York-ban kell lennie legújabb filmjének premierén.