2024.04.20. - Tivadar

A családalapításon gondolkozik Kylie Minogue

Kylie Minogue egy barátja szerint nagyon is szerelmes jelenlegi párjába, Andres Velencoso-ba. A díva barátja, Mathew Horne szerint az ausztrál szépség annyira jól érzi magát a spanyol modellel, hogy a családalapítás sem kizárt.
A díva és kedvese már közel öt éve alkotnak egy párt és barátjuk, aki már ötször dolgozott az apró hölggyel, elmondta – „Férfiasságban teljesen felülmúl engem, a magassága és kivételes jóképűsége miatt is. De azt hallottam, hogy nagyon kedves pasas.
Nagyon szerelmesek. Azt hiszem Kylie gyereket akar. Andres pedig határozottan a megfelelő férfi ehhez. Nem hiszem, hogy titok lenne, hogy szeretnének babát.”

Minogue és a brit színész 2007-ben ismerkedett meg egymással egy tévés műsorban és azóta mindig szakítanak időt arra, hogy elköltsenek egy vacsorát, ha azonos földrészen tartózkodnak. Horne elmondta – „Ő állandóan úton van, de szoktunk beszélni telefonon. És eljárunk vacsorázni is, csak neki el kell bújnia virágok mögé, meg be kell öltöznie, különben felismerik és megrohanják.”

Az énekesnőről nemrég sajnálkozó pletykák jelentek meg, melyek szerint biztosan érzékenyen érintette, hogy volt kedvese, Olivier Martinez új párjával hajlandó gyermeket vállalni. A szépség állítólag akart babát a színésztől, de ő nem állt kötélnek, most azonban közös babát várnak Halle Berry-vel.