2024.04.19. - Emma

Új filmje miatt teszi kockára egészségét Jason Statham

Jason Statham új filmje kedvéért szinte semmit sem eszik, amivel komolyan veszélyezteti az egészségét. Jason Statham nemcsak filmbéli ellenfeleit izzasztja meg, hanem általában minden nőt, aki a vásznon vagy az életben megpillantja.
A vonzereje azonban erős hanyatlásnak indult az elmúlt néhány hétben, és várhatóan még tovább romlik majd. A Stath ugyanis kemény diétán van új filmje miatt, aminek következtében kizárólag barnarizst és a spenótot eszik minden nap. Az újdonsült étkezési szokásainak hála már most is rengeteget fogyott, ami egyelőre még csak az arcán látszik meg igazán. De ezzel még nem érte el a célját, ugyanis még mindig túl robusztus.

A fogyókúrája nemcsak a külsejére lehet negatív hatással, hanem az egészségére is. Ezért a brit keménylegény rendszeres orvosi ellenőrzésekre jár, és amint a szervezete negatívan kezd reagálni a diétára, azonnal le kell állnia. Bár kérdéses, hogy a teste riasztására hallgat-e majd Jason, vagy fontosabb neki, hogy a karrierje miatt izomkolosszusból, szálkás, cingár férfiúvá változzon. A színésznek ugyanis megtetszett az új testalkata, amivel szerinte Hollywoodban is még kelendőbb lehet, hiszen az Álomgyárban többnyire a vékony embereket részesítik előnyben.