2024.04.25. - Márk

Kisfiút szült Jessica Simpson

Kisfiút szült Jessica Simpson
Kisfiút szült Jessica SimpsonJessica Simpson június 30.-án életet adott második fiának, aki az Ace Knute Johnson nevet kapta. A Hazárd megye lordjai énekes-színésznője Los Angelesben hozta a világra a kicsit, akinek az édesapja vőlegénye, Eric Johnson. A 32 éves szőkeség szóvivője megerősítette, hogy a baba június utolsó napján érkezett meg, programozott császármetszéssel. A sajtós elmondta – „Ace Knute (Ka-nute) Johnson megérkezett! A Mama és a baba is jól vannak. Jessica, Eric és Maxwell mindannyian nagyon boldogok, hogy új taggal bővült a család."
A bájos anyukának van már egy 13 hónapos kislánya, Maxwell, akinek szintén vőlegénye az édesapja. Utóbbi volt az, aki márciusban véletlenül tudatta a világgal, hogy a kistestvér egy kisfiú lesz.

A pár 2010 jegyezte el egymást, de egy barátjuk szerint már nagyon szeretnék összekötni az életüket, amit a kisfiú születése után a lehető leghamarabb meg is ejtenek. A sietség oka részben az, hogy Simpson tart attól, hogy ismét terhes lesz és harmadszor is el kell halasztani az esküvőt. Az ismerős elmondta – „Jessica azt mondta a barátoknak, hogy a baba születése után pár hónappal össze akarnak házasodni."