2024.04.20. - Tivadar

Még mindig megfigyelés alatt áll Katie Holmes

Még mindig megfigyelés alatt áll Katie Holmes
Még mindig megfigyelés alatt áll Katie HolmesTavaly már egyszer felröppent az a hír, hogy Tom Cruise ex-felesége veszélyben van, amióta kilépett a szcientológiai egyházból. Utóbbi nem viseli valami jól a visszautasítást, és állítólag még mindig bosszút forral Katie ellen. A 34 éves Katie Holmes feltehetőleg már lezártnak tekinti a múltban történteket, így azt is, hogy valaha is szcientológus volt. A szekta tagjai azonban még nem tették túl magukat azon a tényen, hogy a színésznő szakított az egyházzal és kislányát sem az ő tanításaik szerint neveli. A legújabb információk szerint továbbra is megfigyelés alatt tartják Katie-t.
A barna szépség jelenleg New York-ban forgatja legújabb filmjét, ahol rengeteg lesifotós sürög-forog. Ez nem is lenne meglepő, azonban a paparazzik között van pár fotós, akik elég furcsán viselkednek. Az amerikai sajtó értesülései szerint, Katie testőrei azt gyanítják, hogy azok a különös férfiak valójában a szcientológusok által felbérelt magándetektívek, akik a színésznő minden egyes lépését figyelik.

A testőrök azonnal reagáltak és nyíltan rákérdeztek a férfiaknál, hogy a szekta küldte-e őket. A kérdésfeltevés után az állítólagos lesifotósok azonnal elhagyták a forgatási helyszínt, ezzel még nagyobb feltűnést keltve.

Úgy tűnik, hogy Katie Holmes még mindig nem szabadult meg a szcientológiai egyháztól és továbbra is a figyelmük központjában van. Ez elég ijesztő lehet, azonban nincs ok az aggodalomra, hiszen testőrei eddig elég jól kezelték a helyzetet.