2024.03.29. - Auguszta

Jennifer Hudson még soha nem fogyasztott alkoholt

Jennifer Hudson még soha nem fogyasztott alkoholt
Jennifer Hudson még soha nem fogyasztott alkoholtJennifer Hudson bevallotta, hogy még soha életében nem ivott alkoholt vagy fogyasztott drogot, ezért komoly kihívás volt legújabb filmszerepe. Jennifer Hudson énekesnő és színésznő bevallotta, hogy még soha életében nem ivott vagy drogozott, ezért legújabb szerepe komoly kihívás elé állította. A híresség nagyon tartott a The Inevitable Defeat Of Mister And Pete című filmtől, amiben egy heroinfüggőt alakít. Az Oscar-díjas szépség elismerte, hogy komolyan félt ettől a szereptől, hiszen semmilyen tapasztalata nem volt korábban drogokkal vagy alkohollal.
A 31 éves hölgy elmondta – „Rettegtem a szereptől, mert nem volt hozzá semmilyen személyes tapasztalatom. 31 éves vagyok és még soha, de soha nem ittam vagy drogoztam egész életemben. Maradok a diétás kólánál, a Crystal Light-nál és a víznél.”

A Dreamgirls egykori sztárja egy másik szerepe miatt is nagyon aggódik, mégpedig a Winnie Mandela című film címszerepe miatt – „Rémisztő volt Winnie-t játszani, miután láttam, hogy mennyit jelent ő mások számára. Egyesek számára ő egy angyal, másoknak pedig maga a Sátán. Akárhogy is, hűha! Az erő, amit az a nő birtokol, lenyűgöző.”