2024.04.20. - Tivadar

Újra kisfiút hord a szíve alatt Megan Fox

Újra kisfiút hord a szíve alatt Megan Fox
Újra kisfiút hord a szíve alatt Megan FoxMegan Foxnak és Brian Austin Greennek 2012 szeptemberében született meg első közös gyermekük, Noah. Idén augusztusban pedig egy bennfentes elárulta, hogy a csodás színésznő ismét terhes, sőt mi több, most még az is kiderült, hogy egy kisfiút vagy egy kislányt hord-e a szíve alatt. A 27 éves színésznő nem is lehetne boldogabb, hiszen újabb terhességével teljesült az álma. Már korábban is hangsúlyozta, hogy sok gyermeket szeretne: „Mindent, amit eddig tettem, a gyermekem miatt tettem. A legjobbat akarom adni magamból Noah-nak, és még több gyereket szeretnék. Övék a szívem.”
Egy ilyen örömteli hírrel kapcsolatban nem mindenki tudja megállni, hogy ne pletykáljon. A pár egy közeli ismerőse pedig elárulta a születendő baba nemét.

A bőbeszédű illető kifecsegte, hogy Megan és Brian családja egy újabb kisfiúval fog gyarapodni. A pár még a hónap elején tudta meg a nagy hírt. A kicsi Noah rettentő boldog, hiszen így mindig lesz egy pajtija, akivel focizhat, dömperezhet vagy verekedhet.