2024.04.19. - Emma

Évekig nem láthatja fiát Michael Douglas

Évekig nem láthatja fiát Michael Douglas
Évekig nem láthatja fiát Michael DouglasCameron Douglas a rácsok mögött is drogozik, ezért magánzárkába tették, ahol még a szülei sem látogathatják. Nem elég Michael Douglasnek, hogy válságban van a házassága, még apaként is súlyos csapás érte. Börtönben ülő legidősebb fiát nem láthatta január óta, és nemrég közölték vele, hogy ez az állapot így marad még körülbelül két évig. Cameron ugyanis magánzárkában ül, amiért folyamatosan megbukik a börtön drogtesztjein. Más módja pedig nincs annak, hogy távol tartsák az illegális szerektől, csak az, ha mindenkitől messze elzárják.
Ezért látogatókat sem fogadhat. A kialakult helyzet miatt Michael és első felesége, Diandra is rettenetesen haragszanak Cameronra, hiszen csalódottak, hogy még rácsok mögött sem tud lemondani a drogokról. Ugyanakkor mindennél jobban szeretnék már látni, hiszen a fiúk, és a kiszivárgott hírek szerint rémes állapotban is van.

Nagyon lefogyott, a haja erősen hullik, és a bőre is fényérzékennyé vált, így napközben ki sem mehet sétálni az udvarra. Normál cellába vagy az egészségügyi szárnyba viszont akkor sem fogják áthelyezni, mert továbbra is fennáll a veszélye, hogy kábítószereket szerez. A szülei ezért most minden lehetséges követ megmozgatnak, hogy legalább őket engedjék be hozzá.

Cameron 2009 óta ül börtönben drogbirtoklásért. Először öt évet kapott, de miután tavaly előtt kábítószert csempészet a rácsok mögé, újabb 4 és fél esztendővel megtoldották a büntetését.