rss
adó 1 százalék gyermekvédelem támogatása adóbevalláskor
 • Maga már 14 éve nem él!

 • Share on Tumblr

  Bukarest - Igencsak meglepõdött egy férfi Romániában, amikor közölték vele, hogy azért nem kaphat új személyi igazolványt, mert meghalt, méghozzá már 14 éve.

  A 65 éves temesvári illetõ azért kért új személyit, mert meg akarja látogatni Olaszországban élõ fiát.

  "Azt mondták a hivatalban, hogy meghaltam 1994-ben tüdõbajban. Meg azt is, hogy a közeli városban vagyok eltemetve" - mondta a román sajtónak.

  loading...

  A férfinak felmutatták a halotti bizonyítványát is, õ mégsem hitt a hivatalnak. Jól tette, mert az ügyében indított vizsgálat kiderítette, hogy neki van igaza, valóban él, és névazonosság miatt történt a tévedés. Most várhat, amíg bíróság nem érvényteleníti halotti bizonyítványát, mert csak utána kaphat személyit.


  Share on Tumblr
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • Elevenen megégettek egy fiatal lányt

  Elevenen megégettek egy fiatal lányt Pápua Új-Guineában, ahol gyakran megölik a nõi boszorkányokat, a házasságtörõ vagy AIDS-beteg nõket a fekete mágia rituáléi szerint - adta hírül a helyi sajtó.

  Az eset szemtanúi elmondták, a 16-20 év közötti lányt egy fatörzsekbõl rakott oszlophoz kötözték, kezét hátrakötötték, szemét bekötötték, száját betömték, mielõtt lelocsolták volna benzinnel és meggyújtották a tüzet Mount Hagenben, az ország harmadik legnépesebb városában..

 • A Káló-csatornába fulladt egy fiatal

  Meghalt egy 21 éves férfi, aki társaival egy csatorna vizébe ugrált Hajdú-Bihar megyében - tájékoztatta a megyei rendõr-fõkaptányság hétfõn az MTI-t.

 • Megsütötte szeretõjét a szakács

  Bûnösnek találta egy leedsi esküdtszék azt a homoszexuális brit szakácsot, aki megölte volt szeretõjét és a férfi néhány darabját meg is sütötte.

  A 36 éves Anthony Morley idén áprilisban vágta el ex-kedvese, Damian Oldfield torkát, miután vacsoráztak, ittak, majd együtt töltötték az éjszakát. A szakács több darabot is kihasított a halott combjából és mellkasából, majd az egyik seben egy bankkártyát helyezett el.

 • Rendõrre szellentett egy férfi az Egyesült Államokban, hatóság elleni támadással vádolják!

  Rendõrre szellentett egy férfi az Egyesült Államokban, amiért hatóság elleni támadással vádolják.

  A "gázolás" Nyugat-Virginiában, South Charleston városának rendõrségén történt. A 34 éves férfi az õt szondáztatni készülõ rendõrhöz gurult székével, felemelte lábát, majd pedig támadását súlyosbította azzal, hogy hangos produkciója után a hatósági személy felé legyezte kezével altáji felhõjét.

 • Könyvet írt Liptai Claudia

  Októberben jelenik meg Liptai elsõ könyve, melyet reményei szerint több is követ majd.

 • Jég alatt úszott a vasember!

  Minden különösebb védõfelszerelés és búvárruha nélkül vetette bele magát a matyó fõváros Kavicsos-tavának csupán egy fokos, jeges vízébe Bajzáth László, a mezõkövesdi Vasemberként ismert tûzoltó vasárnap.

  A Borsod megyei település élete felbolydult ezen a napon, mivel ekkor próbálta meg - a tavalyi évhez hasonlóan - Bajzáth László sportember nem mindennapi rekordját. Újra jég alá merült a tó vízébe, és a tavaly leúszott 10 méter helyett megduplázta a távot.

 • Mégsem áldoztak fel gyerekeket a karthágóiak?

  Amerikai kutatások megcáfolni látszanak azt az õsi mítoszt, miszerint Karthágóban rendszeresen feláldoztak volna kisgyerekeket, fõleg elsõszülött fiúkat.

 • A férfiak is lehetnek vásárlásmániások

  Ugyanúgy elkaphatja a vásárlási láz a férfiakat is, mint a nõket - állapították meg német kutatók.

 • Lindsay Lohan rács mögé kerül

  Kilencven napra rács mögé kerül Lindsay Lohan, mert megszegte felfüggesztett büntetésének feltételeit.

 • Apróval borította be a teljes útszakaszt a pénzszállító karambolja miatt

  187 ezer dollár (32 millió forint) értékben szállított ötcentes érméket az a teherautó, amely szerdán karambolozott egy floridai autópályán, és apróval borította be a teljes útszakaszt.

  A rendõrségi helyszínelõk szerint "fénylik azt út az ötcentesektõl, de még a pálya melletti füvet is elborítja az apró."

  A pénzzel kövezett közutat a helyszínelés idejére lezárták a forgalom elõl.

 • Egy dúsgazdag bankár milliárdokat nyert kaparos sorsjegyen

  Egy dúsgazdag londoni bankár élete legjobb befektetését ütötte nyélbe egy kaparós sorsjegy megvételével. Nyereménye révén évente mintegy 600 ezer font (több mint 200 millió forint) üti a markát egészen az élete végéig – számol be a Daily Telegraph.

  A bankvezetõ az édesanyját kérte meg, hogy vegyen neki három sorsjegyet. Az egyik volt a fõnyeremény, ám ez elmondása szerint a hatalmas összegû életjáradék nem változtatja meg az életét, mivel eddig is nagyon boldog és szerencsés volt.

 • Megszállott házi tündér lett Brad Pitt

  Brad Pitt megszállott házi tündér lett, amióta párja, Angelina Jolie jószolgálati nagykövetként járja a Közel-Keletet.

 • VV Seherezádét választották a világ harmadik legszebb DJ-nek

  VV Seherezádét választották a világ harmadik legszebb DJ-nekA világ 3. legszexibb modell-dj.-je lett VV Seherezádé! A ValóVilág egykori szőkesége még Paris Hiltont is maga mögé utasította, hiszen az örökösnő dj. a 4. lett. Nagyon örülök a helyezésnek. Legutóbb még csak a tizedik voltam. A World\'s Sexiest Model DJ nevű szervezet tavaly keresett fel, elkezdték nézni, merrefelé játszom, valamint a férfimagazinos megjelenéseket is figyelték – mondta Seherezádé. Az ukrán kolleginával, aki az első helyen végzett, már dolgoztunk együtt. Néhány lánnyal találkoztam már, akik az első tízben benne vannak – magyarázta Sehi, aki elárulta, mire van szükség a sikerhez.

 • Direkt siklatott ki egy mozdonyt!

  Egy 12 méter hosszú síndarabot húzott valaki a vágányokra csütörtökön kora este Celldömölknél, ezért siklott ki egy személyvonat. Senki sem sérült meg.

  A Vas Megyei Rendõr-fõkapitányság tájékoztatása szerint a Pápa felõl érkezõ dízelvonat vezetõje egy sorompós átjárónál észlelte a sínszálat a pályán. Fékezett, de már nem tudott megállni.

 • Egy dagi házaspár miatt nem tudott felszállni a repülõgép

  Egy angol házaspár annyira kövér volt, hogy az utaskísérõ udvariasan megkérte a férfit, fáradjon a repülõgép elejére, mert nincs meg a kellõ súlyeloszlás a felszálláshoz.

  A házaspár azonban annyira elszégyellte magát emiatt, hogy drasztikus fogyókúrába kezdett, és három év alatt úgy lefogytak, hogy már semmiféle problémát nem okoznak, ha repülõvel akarnak utazni.

 • Kiskorúnak nézték Emma Watson-t

  Kínos helyzetbe került a minap Emma Watson, akitõl egy reptéri ellenõr kérte el a papírjait, mivel kiskorúnak nézte õt. A színésznõ saját Twitter oldalán osztotta meg sérelmeit.

 • Önkielégítést végzett a buszon

  Elszenderült a Szeged és Mórahalom között közlekedõ buszon, majd erõs nemi vággyal ébredt egy férfi. Szeméremsértés miatt indult ellene büntetõeljárás.

 • Madonna a divatikon?

  A pop nagyasszonya, Madonna úgy látszik, mostanában inkább divatikon státuszából kíván pénzt csinálni, mint énekesi karrierjébõl. Jelenleg a Macy's üzletlánccal tárgyal egy saját tervezésû ruhakollekció megjelentetésérõl. Már a karrierje elején a 80-as években is divatot teremtett szõkített hajával, necc harisnyájával, és híres csúcsos melltartójával.

 • Madonna válik

  Madonna és Guy Ritchie el fog válni egymástól. Hét éve kötöttek házasságot, de ma már nyíltan beszélnek a válásukról. A múlt hónapban a Cannes-i filmfesztiválon még próbálták úgy mutatkozni, mintha rendben lenne a kapcsolatuk, de a fotókon látszódott, hogy valami nem stimmel közöttük.

  Egy közös barátjuk úgy jellemezte Madonna és Ritchie viszonyát, hogy sokkal inkább testvéri kapcsolat, mint házassági.

 • Nem kér az ingyen ruhákból Nicole Kidman

  Gálák, díjátadók, díszvacsorák. A filmsztárok élete csupa csillogás, de ügyelniük kell, nehogy ugyanazt vegyék fel rövid idõn belül kétszer egymás után. Kidman azonban nem kér az ingyen ruhákból.

 • Mickey Rourke a sexrekorder

  Az amerikai színész állítása szerint volt, hogy egyetlen éjszaka során 14 különbözõ nõvel szeretkezett. Az 57 éves Rourke azt is elárulta, hogy mindez egy londoni, hétvégi kiruccanás alkalmával történt. Igaz, azt nem volt hajlandó megmondani, mikor is zajlott le ez a Rekordok könyvébe illõ szex váltó.

 • Befagyott a szenteltvíz a kölni a dómban!

  Hûvös fogadtatásban részesülnek a kölni dómba betérõ hívõk: a szentelvíztartó tartalma ugyanis megfagyott.

  A templom szóvivõje, Matthias Deml elmondta, hogy a hatalmas méretû, mintegy 10 ezer négyzetméternyi ablakfelülettel rendelkezõ épület fûtése gyakorlatilag lehetetlen, így a belsõ hõmérséklet legfeljebb egy-két fokkal magasabb a külsõnél.

 • Ittasan vezetett egy alkoholszonda

  Ittas vezetésen értek egy alkoholszondának és -monitornak öltözött férfi az Egyesült Államokban.

 • Két és fél év után került meg a gyémántgyûrû

  Két és fél év után került meg a szennyvízhálózatból Nagy-Britanniában egy rendkívül értékes gyémántgyûrû, melyet véletlenül lehúzott a vécén tulajdonosa.

 • Húszmillió gumióvszer ingyen a karnevélra

  Közel húszmillió gumióvszert oszt szét a brazil kormány a karneváli szezon végéig a nemi úton terjedõ betegségek elleni küzdelem jegyében. Már évek óta milliónyi óvszert küld szét az országban farsang idején a brazil egészségügyi kormányzat. Az idei akció vasárnap kezdõdött és az ötnapos karnevál végéig, február 6-ig tart.

 • Kólaízû Lenin-nyalóka

  Kólaízû Lenin-nyalókát hozott forgalomba Seattle egyik játéküzlete.

  Az Archie McPhee, amely szokatlan árucikkeirõl vált ismertté, most a proletariátus vezérét kínálja a vásárlóinak. Egy-egy dobozban 24 darab, kézileg csomagolt, mûanyag pálcikára húzott Lenin-fej található. A készlet ára 27 dollár 95 cent, vagyis 4157 forint - olvasható a RIA Novosztyi orosz hírügynökség honlapján.

 • Rablótámadást tettetett a beijedt võlegény

  Inába szállt a bátorsága, ezért rablótámadást "tettetett" egy malajziai võlegény, hogy így meneküljön meg az esküvõ elõl.

 • Thaiföldön ragadt az MTV mûsorvezetõje! Veszélyben a mûsora!

  Veszélybe került a Swung holnap esti élõ adása: a mûsorvezetõ Erdélyi Zsolt ugyanis Thaiföldön ragadt.

  Erdélyi csak sms-ben tud kommunikálni a csatornával, és nem biztos, hogy a holnapi élõ adásra Budapesten lesz.

  A magyar MTV felkészült minden lehetõségre, de bíznak benne, hogy Zsolt idõben hazaér.

  A thaiföldi zavargások miatt ragadt az ázsiai országban a Swung mûsorvezetõje, Erdélyi Zsolt.

 • Charlize Theron hosszú évek után dobta pasiját!

  Hollywood férfi lakosságának talán több oka van az örömre, mint csupán az, hogy kiosztották a legjobb zenészeknek járó díjakat most vasárnap. A szõke istennõ, Charlize Theron újra szingli. A források szerint dobta Stuart Townsendet, akivel kilenc éve volt együtt. A kapcsolatukat szimbolizáló gyûrû nélkül látták a színésznõt.

 • Kifüstölte magát

  Biloxi (Missouri állam) - Méhek helyett magát füstölte ki egy férfi az Egyesült Államokban: porig égette bérelt házát a melléképülettel együtt.

  A 26 éves illetõ a fészerben benzinbe áztatott néhány törölközõt a méhek kifüstöléséhez, ám alighogy kilépett, lángokba borult a melléképület, a tûz pedig hamarosan átterjedt a lakóházra is. Annyi ideje maradt csak, hogy kimentse párját és egyéves lánykájukat.

loading...