2024.04.19. - Emma

Sztárbaba születik! Lilu gyermeket vár!

Sztárbaba születik! Lilu gyermeket vár!
Az RTL Klub 32 éves mûsorvezetõje õszre babát vár férjétõl, Árpa Lászlótól, akivel három éve élnek boldog házasságban. A baba miatt(is) Lilu nagyon boldog, biokajákat fogyaszt és kismama tornát végez. Férje pedig mindenben a kedvére tesz.

A hír konkrétan ennyi - vagyis amennyit fenn olvashattak. Lilu nem tudja fiú lesz-e vagy lány, mikor hagyja abba a tévézést, de még azt sem, hogy milyen neveket akar majd adni. Ellenben a világ midiklorián szintje mintha érezhetõen megemelkedne, amikor egy ismert személyiség bejelenti hogy terhes.

Pedig gyermeke nem lesz szuper képességekkel felruházott mutáns, nem örököl egy országot, mint az Árpádháziak, sõt, pont annyi eséllyel lesz Magyarország leendõ miniszterelnöke, mint bármelyik más csecsemõ. A hírben nincs semmi tragikus, botrányos, vagy nevetséges.

És mégis, az emberek tömegei érthetetlen híréhséggel vetik rá magukat arra, hogy egy sztár terhes. Nem tudni, hogy ez nekik miért jó - de azt tudni, hogy az országnak miért. Egyrészt pénzt hoz Lilunak, aki így többet költ majd - de ez apróság. Azonban munkát ad olyan embereknek, akik újságíróknak nevezik magukat, és azzal foglalkoznak, hogy a nép sztáréhségét kielégítsék - ekképp segít a munkahelyek megõrzésében. Az embereket elfeledteti a válságról, hisz agyukat az ópiumot meghazudtoló teljességgel tölti ki a hír: Lilu terhes. Ha nem gondolnak a válságra, akkor nem stresszesek, így jobban dolgoznak, növekszik a termelés - ekképp a gazdaság.

Mint látják, az a tény hogy Lilu terhes, akár megmentheti az országot. Ha minden nap terhes lenne egy sztár, akkor egy ideig érezhetõen jobbra fordulna az ország sorsa. Egyrészt mert gyarapodnánk, másrészt a fenn említett okok miatt.

Épp ezért felkérünk minden sztárt: szaporodjanak, sokasodjanak - lehetõleg a lehetõ legelképesztõbb emberekkel -, hogy a nép ne unjon rá, ekképp az ország sorsa jobbra forduljon. Ha a politikusok erre nem képesek, akkor legalább õk tegyék meg. Az se baj, ha a legtöbb sztárgyerekhez hasonlóan, az õ életüket is - politikus nyelven fogalmazva - elkúrják (gondoljunk Gyõzike vagy Kiszel Tünde porontyaira). A lényeg, hogy a nagy egész mûködjön valahogy.