2024.03.28. - Gedeon, Johanna

Ádok Zoli gyõzni megy az Eurovíziós Dalfesztiválra!

Ádok Zoli gyõzni megy az Eurovíziós Dalfesztiválra!
Hamarosan kezdetét veszi az Eurovíziós Dalfesztivál második elõdöntõje, s Ádok Zoli nem titkolt célja, hogy maga mögé utasítson mindenkit, mert õ gyõzni szeretne

Ádok Zoli és csapata csütörtökön lép fel az Eurovíziós Dalfesztivál második elõdöntõjében, és nagyon remélik, hogy szombaton már a döntõben is szerepelhetnek.

- Eljött ez a hét, most már kezdek izgulni. Jól sikerült a felkészülés, holnap már jelmezes próba is lesz. A Náray Tamás által tervezett ruhám is fantasztikus, olyan, mintha rám lenne tetoválva a felsõ.

Minden áldott nap edzem és futok, a lehetõ legtöbbet igyekszem kihozni magamból. – mesélte Zoli.

Elmesélte azt is, hogy a verseny ideje alatt úgy bánnak vele, mintha igazi világsztár lenne, nem lehet egy szava sem a panaszra. Lehet, hogy emiatt kezdett egy kicsit túl magasra szállni az énekes-táncos fiatalember?

- Itt minden rendkívül jól szervezett, és halálra kényeztetnek minket. Mindenhová rendõri felvezetéssel megyünk, és a megnyitó ünnepségen vörös szõnyegen vonultunk be. Az egyetlen negatív dolog egy baleset volt. A csapatom busszal utazott a városban, amikor egy nõ szabálytalanul sávot váltott, és beléjük ment. Amikor megtudtam, rettenetesen aggódtam, de szerencsére senki nem sérült meg. – árulta el az énekes.

Hatan fognak majd a színpadon állni csütörtök este, és meglepõ módon egyikük sem ideges amiatt, hogy majd milliók szeme fog rájuk szegezõdni.

A Jóisten csatornája

- Engem ez inspirál, és nagyon sok erõt ad. Azért vagyok mûvész, azért állok a színpadra, hogy másokat szórakoztassak. A Jóisten csatornája vagyok, amin átjön a szeretet, erre törekszem! Az eddigi legnagyobb közönségemmel Bécsben találkoztam, egy arénában, akkor hatezren figyeltek. Az, hogy most egy csapattal léphetek fel, jó érzéssel tölt el, már összeszoktunk, tudat alatt is figyelünk a másikra. – tette még hozzá a gyõzelemre törekvõ Zoli.

Szupersztárként kezelik, milliók elõtt léphet fel, és még Putyinnal is találkozott.

- Sajtótájékoztatón voltunk, amikor egyszer csak megjelent. Állítólag szeret meglepetésszerûen felbukkanni itt-ott. Amikor bejött a terembe, mindenki elájult. Õ pedig beszélgetett velünk, kérdezte, hogy mindennel elégedettek vagyunk-e. Aztán pedig sok sikert kívánt. Lehet, hogy ez valami jel. – vetette fel az ötletet Zoli, bár elég valószínû, hogy ez semmiféle jelre sem utal.

És, hogy mit is gondol a mezõnyrõl az énekes?

- Norvégiát mindenki isteníti, és meglepõ módon engem is nagyon szeretnek. Svédországban volt egy négy napos tévémûsor, ahol a zsûri negyven produkciót pontozott, és a negyedik helyen végeztem!

Ádok Zoli tehát reménykedik a gyõzelemben, hamarosan úgy is kiderül, hogy van-e ennek bármilyen alapja is.