2024.04.19. - Emma

Annácska börtönbe kerülhet kutyája miatt!

Annácska börtönbe kerülhet kutyája miatt!
Kelemen Annát fél év felfüggesztett börtönbüntetésre ítélte a bíróság, miután kutyája, Zeusz az utcán megtámadott és súlyosan megsebesített egy idõs asszonyt.

Annácska, az egykoron szebb napokat is látott playmate, valamint kutyája, Zeusz valósággal rettegésben tartotta a környék lakóit.

Az agresszív eb többször támadt már emberekre az utcán, legutóbb egy idõs nénit sebesített meg súlyosan.

Zsuzsa néni, az áldozat örökre magán viseli majd a támadás nyomait. Zeusz ugyanis olyan durván szétmarcangolta egyik karját, hogy azt a mûtétek ellenére sem fogja tudni használni soha többet. Az idõs asszony elmesélte, hogy a felelõtlen Annácska valósággal pokollá tette nyugdíjas éveit, mivel a maradandó sérülések miatt már képtelen gondoskodni magáról.

Ami pedig a legszörnyûbb az egészben, hogy a playmate látszólag nem vette túlzottan a szívére, hogy kutyája nyomorékká tett egy embert. Annácska ugyanis az eset után nem részesítette elsõsegélyben az áldozatot, azóta sem fizetett neki egy fillér kártérítést sem, valamint foggal-körömmel ragaszkodik hozzá, hogy az õ „kis ölebe” igazából egy szelíd jószág.

A bíróság most viszont végre pontot tett az ügy végére. A jogerõs ítélet fél év felfüggesztett börtönbüntetést rótt ki Kelemen Annára, azaz ha elaltatásra ítélt kutyája még egyszer támadna, ténylegesen le kell töltenie ezt a büntetését is. Mondjuk ki, ez a legkevesebb, amit egy ilyen felelõtlen, mások életével játszadozó ember érdemel…