2024.03.28. - Gedeon, Johanna

Melanie Griffith a családjával jár terápiára!

Melanie Griffith a családjával jár terápiára!
Melanie ismét rehabilitációs kezelésre jár. Most azonban nagyobb esélye van a gyógyulásra, mint bármikor ezelõtt, hiszen mellette áll a családja.

Férje, Antonio Banderas és 12 éves lányuk, Stella, valamint a színésznõ elõzõ házasságaiból származó két másik gyermeke, Steven és Dakota.

A család szerint ugyanis Melanie-nak hasznára válik a rehabon töltött idõ, ha minden szerette támogatja õt.

Banderas így nyilatkozott egy tévéshow-ban: „Megfigyeltük, hogyan mûködnek ezek a terápiák más családoknál, és bizton állíthatom, az Anonim Alkoholistáknál az egész világon láthatatlan hõsök dolgoznak. Ezért azoknak, akik hasonló gonddal küzdenek, csak ezt mondhatom: ne jöjjenek zavarba, csak szálljanak szembe a problémával nyíltan. Ne feledjék, van egy csodálatos ajándék az alagút végén: az az ember, aki viszontszeret. Ez az élmény, amit én is keresek."

Az 52 éves színésznõ augusztusban a Utah's Cirque Lodge-ba jelentkezett be - ahol Lindsay Lohan és Kristen Dunst is kapott kezelést elõzõleg. Ez Melanie harmadik próbálkozása, elõzõleg már kezelték alkohol-, kokain- és fájdalomcsillapító-függõségét. Antonio bevallotta, legutóbb felesége megelõzésként vállalkozott a terápiára, mert amikor 18 hónappal ezelõtt síbalesetet szenvedett, megsérült a térde, és utána elkezdett attól félni, hogy rászokik az orvosságokra.

Azt mondta, retteg, hogy nem lesz elég ereje a leszokáshoz, ezért segítséget kér egy rehabilitációs intézetben. Az egész család és én is a legvégsõkig támogatom, most talán jobban, mint valaha. Nagyon büszke vagyok rá. A sajtóban megjelentek olyan hírek, hogy ultimátumot adtam a feleségemnek, és azt mondtam, elválok tõle a szenvedélybetegsége miatt. Pedig Melanie-nak már évek óta vannak problémái, és mi ezt mindig nyíltan vállaltuk, soha nem szégyelltük a helyzetet. De azt is hozzá kell tennem: a feleségem már hat éve tiszta és józan."