2024.04.23. - Béla

Cicciolina imád szexelni az ügyvéddel!

Cicciolina imád szexelni az ügyvéddel!
Staller Ilonát, mindenki Cicciolináját, egynapos magyarországi útján sokszor láthattuk, az újdonsült olasz barátjával, Lucaval. A 25 éves ügyvéd még nem látta párja filmjeit, de nem is zavarja. A lényeg, hogy maximálisan jó a szexualitás kettejük között. Hogy ennek köszönhetõen-e, azt csak sejthetjük, de a lényeg: az eljegyzés már megtörtént.

Cicciolina öltözõje elõtt órákig tébláboltunk, mire bejuthattunk és kifaggathattuk õt és olasz jogász barátját, Luca di Carlo-t.
"Egy ügyészeti perem miatt ismerkedtünk meg. Õ képviselt és azóta együtt járunk. A fiú jó, kellemes." - ecsetelte párjához bújva a mûvésznõ, majd a fiatal olasz csõdör magához húzta és csak annyit mondott: "Corporeo" - ami annyit jelent, test. Tudtuk meg Staller Ilonától. Majd Husika hozzátette, hogy: "Maximálisan jó a szexualitás!"

Kíváncsiak voltunk, hogy mivel foglalkozik mostanában a pornós múltú Cicciolina. "Reality show, tévé mûsorok, eladom a könyvemet. Egy nagyon szép fotós könyv egészen a kislány koromtól mostanáig végig illusztrálva. Forintba nem tudom átszámolni, csak azt tudom, hogy 100 euróba kerül, de hogy mennyi az forintba azt a jó ég tudja." - mesélte a repülõtérre rohanó mûvésznõ.

Ám mikor az intimebb kérdésekre került sor, csak egy rövid sus-must mondott Luca: "Top Secret!". De, vajon mi volt az a kompromittáló kérdés, amire a nagy szabad szájú állatbarát, Husika sem válaszolt?