2024.03.28. - Gedeon, Johanna

Ismeretlen férfivel randizgat Kustánczi Lia!

Ismeretlen férfivel randizgat Kustánczi Lia!
Sajnos el kell szomorítanom férfi társaimat, hiszen Kustánczi Lia egy ismeretlen pasival randizgat. Baráti társaságában találkozott az udvarlóval, akit nem szeretne még megmutatni a nagy nyilvánosságnak. Régi fényében tündököl Kustánczi Lia, hiszen betegségei után újra csúformában, lefogyva fotózták. "Volt egy évvel ezelõtt egy elég nagy hízásom a pajzsmirigyem miatt. Akkor híztam tíz-tizenegy kilót és ezt már hála istennek sikerült leadnom, de életmódot kellett váltanom, illetve nagyon sokat sportolok, és az étrendemre odafigyelek."
"Próbálom a szénhidrátot abszolút kiszorítani az étrendembõl." - mesélt megváltozott életérõl a sztár.

"Nem azt mondom, hogy õrülten hiú ember vagyok, de amikor belenéz az ember a tükörbe, vagy éppen felhúzná a nadrágot és éppen nem akar a combjánál tovább jönni, azért az eléggé arra utaló jel, hogy probléma van. Ez azért az ember önbizalmát meg nõiességét meg tudja törni. Hát egy hosszú folyamat volt mire ettõl a tíz-tizenegy kilótól megszabadultam, de nagyon jól érzem magam ismételten a bõrömben." - osztotta meg kellõ õszinteséggel Lia.

"Randizgatunk, jól érzem magam, de nagyon szeretném megóvni a magánéletemet a nyilvánosságtól, mert nem egy rossz tapasztalat és példa van arról, hogy mennyire ki tudja kezdeni. Úgyhogy köszönöm mindenkinek jól érzi magát és majd meglátjuk, hogy mit hoz a jövõ." - ecsetelte bimbózó románcát a tabutv.hu riporterének Lia. Majd mégis elárult egy pici részletet. "Egy étteremben találkoztunk. Egy abszolút civil étterem volt, a barátaimmal voltunk és az egyik barátomnak az ismerõse volt õ. És kiderült késõbb elkérte az ismerõsömtõl a számomat, utána pedig elhívott egy ebédre." - mesélte titokzatosan az újabban énekelgetõ celeb.