2024.04.20. - Tivadar

Máris költözne Király Viktor?

Máris költözne Király Viktor?
A Megasztár gyõztese még csak másodszorra mutatja meg új barátnõjét a nyilvánosságnak, de máris óriási bejelentéssel álltak elõ: a lány szerint még néhány évet eltöltenek Magyarországon, aztán meglátják, hogy merre mennek tovább. Arra a kérdése pedig, hogy a barátnõ végleg ideköltözik-e, csak ezt kérdezte Király Viktortól ironikusan: Szerinted örökké itt fogunk maradni?!

Király Viktor kedvesével kézen fogva érkezett egy divatbemutatóra, ahol az új szerelmérõl vallott az énekes.
"A barátnõmnek Lora Galeva a neve. Spanyolországból származik!" - meséli a Megasztár gyõztese. "Nagyon boldog vagyok, és bármennyire is nem úgy tûnik, stabil a kapcsolatunk. A legjobb barátom a tesójának a barátnõje, szóval sokáig jártunk egy társaságba, és itt ismertük meg egymást!" - mondta a mûsorvezetéssel foglalkozó vidám barátnõ.

"Az a legjobb benne, hogy hosszú idõ óta elõször találkoztam olyan sráccal, aki ennyire kedves velem, és ennyire figyel rám. Ez csodálatos!" - mesélte Lora, aki ennek ellenére úgy tûnik, hogy szívesen elhagyná az országot egy jobb élet reményében. "Szerinted örökké itt fogunk maradni?! Egy pár évig itt maradunk, aztán elkezdjük a kis életünket, utána pedig meglátjuk..." - fejezi be a riportot a lány, aki egyenlõre nem kíván gyereket szülni Viktornak.