2024.04.20. - Tivadar

Claudia nõs férfival kavar?

Claudia nõs férfival kavar?
Újra rátalál a boldogság Liptai Claudiára? Nagyon úgy tûnik, hogy egy hosszú, tragédiákkal és szakításokkal teli idõszak után a sors útjába sodort egy férfit, aki segíthet neki abban, hogy ismét magára találjon.

Érdekes sztori.

A gond csak az, hogy TV2 csinos mûsorvezetõje nemcsak hogy egy kollégájával került közelebbi kapcsolatban, de ez a kolléga nõs, van egy kisgyermeke, és a felesége a hetedik hónapban jár, most várják a második babát!
A Blikk viszont azt is megtudta: nem csoda, hogy titkolni próbálják a kapcsolatot, hiszen egy közeli kollégával szûrte össze a levet, egészen pontosan a Mokka egyik szerkesztõjével, B. Péterrel. A vörös démonnál hat évvel fiatalabb szerkesztõ 11 éve dolgozik a csatornánál, az Interaktívnál kezdte a pályafutását, vagyis már régóta ismerhetik egymást.

A TV2 egy neve elhallgatását kérõ képernyõse szerint Liptai ismét sugárzik, annak ellenére, hogy édesanyját nemrég veszítette el.

Egy nõ arcára mindig kiül a lelkiállapota. Claudia jó színésznõ, de még így is látni rajta a változást. Az utóbbi idõben többen is megjegyezték, hogy milyen sugárzóan csinos, derûs, mintha visszajött volna az életkedve. A munkához is teljesen máshogy áll, látni rajta, hogy a lelke kezd végre megnyugodni.

Szembetûnõ volt a változás, de most legalább tudjuk, mi lehet az oka – mondta el a TV2 egyik képernyõse. A tegnap megjelent magazin szerint Claudia a tévé épületébõl kilépve egy környékbeli kis utcába hajtott, ahol terepjárójából átült a férfi kék színû Peugeot-jába. Innen együtt mentek tovább egy elhagyatott parkolóba, ahol aztán sokáig elidõztek. Meghitten beszélgettek, s többször is forró csókot váltottak.

Azonban ami Claudia öröme, az más nõ bánata, hiszen a férfi jelenlegi párja nyilván nem nézi jó szemmel, hogy ura tiltott utakon jár. Talán már tudott a titkos kapcsolatról, de az is lehet, csak most, az újságon keresztül szembesült vele, hogy aki Claudiának az új szerelmet jelentheti, az neki fogadott örök hûséget.

Egyébként nem az elsõ eset lenne, hogy a vörös szépség kapcsolatban élõ férfival kerül közelebbi kapcsolatba. Amikor Gesztesi Károllyal kilenc éve összemelegedtek, a színész két gyermekének az édesanyjával élt. Akkor házasság lett belõle, és közös kislányuk is született. Ennek a kapcsolatnak válás lett a vége.

blikk