2024.04.17. - Rudolf

Tibi bácsi, Vágó István drogos múltjáról

Tibi bácsi, Vágó István drogos múltjáról
A pontos labdák királyának már 1969-ben alkalma lett volna könnyûdrogok fogyasztására, de Õ inkább a dupla whiskey-re esküszik!

Még múlthéten látott napvilágot, hogy egy hamarosan megjelenõ könyvben Vágó István arról beszél, hogy évtizedekkel ezelõtt Indiában kipróbálta az összes könnyû drogot.

Ráadásul a tévés többek között azt is kijelenti, hogy a könnyû kábítószerek szerinte nem okoznak fizikai függõséget.
"A Tibi bácsit tulajdonképpen a Vágó Pista ragasztotta rám annak idején az Õ cinikus humorával!" - meséli a manapság lemezlovasként tevékenykedõ mûsorvezetõ, aki többször nyaralt is együtt Vágó Istvánnal.

"Mivel az éjszakáim nagy részét mostanában diszkóban töltöm, úgyhogy mindenféle alkoholhoz és droghoz ellenségesen állok. Lehet vitatkozni azzal, hogy az alkohol ártalmasabb-e a könnyûdrognál, de azt hiszem, hogy inkább a jó zene kábítsa az embereket, mert azt látom, hogy az emberek nem tudják mértékkel kezelni ezt a dolgot!" - mesélte Dévényi Tibi bácsi, aki ennek ellenére nem ítéli el Vágó István könnyûdrog-fogyasztását.

"Vágó mindig liberális gondolkodású volt, de annak ellenére, hogy nekem más a véleményem, becsületben tartom az Õ gondolatait, és ettõl még ugyanúgy jóban vagyunk." - mondta el a Tabu Tv internetes videójában a pontos labdát dobáló lemezlovas. "Nekem már módomban lett volna 1969-ben a könnyûdrogok kipróbálására, de megmondom õszintén, hogy még nem tettem meg. Ha fel akarom dobni magamat, akkor inkább megiszom két dupla whiskey-t, és attól jól érzem magamat!" - nevet fel Dévényi Tibor.