2024.04.25. - Márk

Indulatkezelési tréningre ítélték Justin Biebert

Indulatkezelési tréningre ítélték Justin Biebert
Indulatkezelési tréningre ítélték Justin BiebertIndulatkezelési tréningen kell részt vennie Justin Bieber kanadai popsztárnak, akit az év elején vad utcai autóversenyzés miatt tartóztattak le Miamiban. Howard Srebnick, Bieber védőügyvédjének közlése szerint szerdán egyezséget kötöttek az államügyészséggel. Bieber beismerte bűnösségét két kevésbé terhelő vádpontban, a gyorshajtás és a letartóztatással szembeni ellenállás vétségében. Ejtették azonban azt a vádat, hogy alkoholos és drogos befolyásoltság alatt vezetett volna. A tizenkét napos terápia mellett az énekest arra ítélték, hogy ötvenezer dollárt fizessen be egy jótékonysági szervezetnek.
Az eset ezzel lezárult. "Nagyon megkönnyebbültünk, hogy vége" - fogalmazott Srebnick.

Bieber január 23-án kora hajnalban vett részt egy autós gyorsulási versenyben, amiért letartóztatták. A húszéves énekes állítólag alkoholt, marihuánát és nyugtatót fogyasztott, ráadásul jogosítvány nélkül vezetett.

Az énekes az utóbbi időben gyakran került összetűzésbe a törvénnyel. Az elmúlt hónapokban Los Angelesben ítélték két év felfüggesztett börtönre, mert a kaliforniai Calabasas egyik lakóparkjában egyik szomszédja otthonát tojásokkal dobálta meg. Torontóban testi sértés miatt emeltek vádat ellene.