2024.04.19. - Emma

Ördög Nóri férjhezmegy

Ördög Nóri férjhezmegy
Augusztus 2-án veszi el Ördög Nórit kedvese Rubin Kristóf a Kész átverés kreatív producere. Nóri és Kristóf már hét éve van együtt. A boldog ara egy Náray Tamás által tervezett menyasszonyi ruhában áll az oltár elé.

Boldogabb már nem is lehetne Ördög Nóri, az RTL Klub Reggeli címû mûsorának egyik mûsorvezetõje öt hét múlva férjhez megy.

Nagy volt a meglepetés, amikor kiderül: Nóri és Kristóf összeházasodik, hiszen a pár híres a nagy drámákról.
– Igen, igaz a hír, valóban férjhezmegyek, de ennél többet nem szeretnék mondani errõl – erõsítette meg hírünket Nóri. Kedvese szintén a csatornánál dolgozik, a Balázs-show és a Kész átverés kreatív producereként. Arra azonban a pár mindig is kínosan ügyelt, hogy Nóri sose legyen képernyõn olyan produkcióban, amelyben Kristóf dolgozott.

– Én mindenkivel jóban vagyok,könnyen barátkozom, mégsem kapok sûrûn ajánlatokat, mert itt, a házban tudják, hogy együtt vagyok Kristóffal – nyilatkozta az Elle magazin júniusi számában Nóri, életében nyilvánosan talán elõször megnevezve párját.

A szerelmesek információink szerint szinte az egész szervezést az utolsó pillanatra hagyták, még csak most állítják össze a vendéglistát, de úgy tudjuk, a hirtelen jött lakodalmat egy budai étteremben tartják.

– Elég hullámzó, viharos a kapcsolatuk, amolyan se veled, se nélküled. Két éve még szakítottak is – mesélte egyik informátorunk. Mostanra azonban lenyugodni látszanak a kedélyek, a fiatalok az esküvõt tervezik. Ugyan még sok részlet hiányzik, annyit tudni lehet, hogy Ördög Nóri egy, Náray Tamás divattervezõ által megálmodott menyaszszonyi ruhában lép majd az oltár elé.