2024.04.25. - Márk

Gáspár Laci újabb botránya! Hazazavarták Franciaországból!

Gáspár Laci újabb botránya! Hazazavarták Franciaországból!
Egy síversenyre vitte ki a sztárokat az Aktív forgatócsoportja, hogy megmutathassák, hogyan boldogulnak a téli sportokkal, ám úgy tudjuk, Gáspár Laci és szintén vele utazó kedvese, Reni az elejétõl kezdve elviselhetetlen volt, Laci „játszotta a sztárt”.

Kiakadt minden részleten, amelyet a TV2 végül megelégelt, és lecserélte az énekest a csapatában.

Információink szerint már a 21 órás buszúton végig hisztizett, de igazán akkor szakadt el a cérna, amikor kiderült: egy apartmanban kell aludnia Bencsik Tamarával és Nkuya Soniával.
Erre Laci teljesen kiborult, pedig nem kellett volna egy légtérben tartózkodnia a két friss megasztárossal, õ Renivel egy külön szobát kapott. Ráadásul elõre szóltak nekik, hogy ez nem egy luxushotel, hanem egy sítábor, így hozniuk kell egy csomó mindent.

Lázította a többieket is, hogy ha nem kapnak pénzt ezért az egészért, akkor miért kell elviselniük a körülményeket. Végül a csatorna egy külön autót küldött értük.

– A hír, sajnos igaz. Laci nem volt elégedett a körülményekkel, ezért kénytelenek voltunk autót küldeni érte, és hazahozatni. Balogh Imi és Szecsõdy Karcsi örömmel vállalkoztak, így jövõ héten az Aktívban az õ havas kalandjaik is láthatóak lesznek – nyilatkozta Magyar Rita, a TV2 szóvivõje.

Gáspár Lacit is sikerült elérnünk telefonon. A Megasztár elsõ szériájának sztárja persze egészen másképp látja a Franciaországban történt dolgokat.

– Valóban nem olyanok voltak a körülmények, mint amelyekrõl elõzetesen szóban megállapodtunk. Ezért a TV2-vel közösen döntöttünk úgy, hogy más jön ki helyettünk mi pedig hazautazunk.

Ettõl még két klassz napot eltöltöttünk kint, vasárnap hajnal kettõig együtt énekeltünk, Reni a lányokkal is összebarátkozott. Egyáltalán nem gondolom, hogy megjátszottuk volna magunkat, sõt.