2024.04.24. - György

Hajdú Péternek fontosabb a munkája, mint születendõ lánya?

Hajdú Péternek fontosabb a munkája, mint születendõ lánya?
Hajdú Péternek fontos a munkája. Na de ennyire!?

A bulvárhõs ugyanis bejelentette: ha születendõ kislánya akkor jön világra, mikor épp forgatja mûsorát, a Frizbit, akkor muszáj a munkát választania.

Szegény Sarka Katának, alias Hajdú Péternének így is megvan a maga gondja: terhessége utolsó napjait már egyre nehezebben viseli. Nem elég, hogy igen súlyos vesebetegsége is hátráltatja a mindennapokban, most még egy hányással és hasmenéssel járó vírussal is meg kell küzdenie.
Közben pedig már szülne – de az is elõfordulhat, hogy férje, Hajdú Péter nem lesz ott a szülésnél, mivel az élet máshogy írja "forgatókönyvüket".

- Nem örülök neki, hogy Péter a mûsorát választja helyettünk, de amikor megismerkedtünk, akkor is tudtam, hogy számára nagyon fontos a munka. Ilyenkor a megértõ feleségnek kell elõjönnie belõlem – mondta Sarka Kata, aki úgy látszik beletörõdött abba, hogy Hajdú Péter feleségének néha más szempontokat is figyelembe kell vennie. A várandós Kata arról is beszélt, hogy bizony nehéz lesz neki lelkileg, mert ez lesz az elsõ babájuk, s bizony ennek egy megismételhetetlen pillanatnak kellene lennie az életükben.

Kata azt is elárulta, hogy mindig is az volt a vágya, hogy a gyerekük születésekor ott legyen a férje, és együtt pillantsák meg elõször a kicsit.

- Egy héten egy olyan nap van, amikor a Frizbit forgatom. Jó lenne, ha nem akkor érkezne a kislányunk, amikor éppen a mûsor vendégeivel beszélgetek – mondta el Hajdú Péter. – Akkor ugyanis nem tehetem meg, hogy felugrok és elrohanok, mert az szerzõdésszegésnek minõsülne. De utána biztos, hogy igyekeznék a kórházba, hogy láthassam a feleségemet és a kislányomat – magyarázta a mûsorvezetõ.

Reméljük Péternek sikerül megoldania, hogy jelen legyen kislánya megérkezésénél!