2024.04.24. - György

Szabó Erika (Tilda) felkészültnek érzi magát a távozásra!

Szabó Erika (Tilda) felkészültnek érzi magát a távozásra!
Feszült helyzeteket él át Szabó Erika a Barátok köztben, karaktere, Tilda körül napok óta forr a levegõ, viták, veszekedések árnyékolják be életét. A forgatáson a színésznõ már tudta, hogy nemsokára elhagyja a Mátyás király teret, ám azt õ is csak találgatni tudta, hogy miként távozik.

Napok óta áll a bál a Barátok közt háza táján, Magdi anyus unokája ugyanis folyamatosan összetûzésbe kerül jelenlegi kedvesével, Erikkel. Úgy tûnik, Tilda két szék között a pad alá esett: miután elvált férjétõl, új kedvesét is kidobja , így a lány egyedül marad.

A karaktert alakító Szabó Erikát nem lepte meg a Tilda életét felkavaró fordulat.

– Mindig örülök, ha izgalmas események szereplõje lehetek. Ezek a részek pedig különösen nyomot hagytak bennem. Tilda rengeteget veszekedett Erikkel, és már azt érezte, nem volt jó választás elhagyni a férjét. Amikor ezeket a jeleneteket forgattam, még én sem tudtam, hová vezetnek majd a történések. Nagyon érdekelt a végkifejlet, izgatottan vártam, mi vezet majd Tilda eltûnéséhez a sorozatból, de persze senki nem árult el semmit – mondta a színésznõ.

Szabó Erika távozása már korábban is felborzolta a kedélyeket, hiszen a színésznõ nagyon népszerû a rajongók körében. Bár a barna szépség nem árulta el, hogyan búcsúzik a Kertész családtól, a történések szerint közrejátszik majd a szerelmi élete.

Elképzelhetõ, hogy Tilda kibékül Erikkel és úgy, ahogy már hetek óta eltervezték, költöznek. Persze az is megtörténhet, hogy az elvált lány újra kibékül volt férjével, vagy egyedül kezd új életet, vagy egy drámai fordulat után tûnik el a Mátyás király térrõl.