2024.04.23. - Béla

Anne Hathaway elveszítheti az összes vagyonát!

Anne Hathaway elveszítheti az összes vagyonát!
A csajok háborúja címû film fõszereplõjének bankszámláját veszély fenyegeti, ugyanis nemrég napvilágra került a hír, miszerint Anne Hathaway elveszítheti az összes vagyonát!

Mint arról korábban írtunk, Anne Hathaway korábbi kedvese, Raffaello Follieri csalás és pénzmosás bûntette miatt börtönbe került, a színésznõ pedig nem kiborult!

A szerelmi bánat mellett az is oka volt a kétségbeesésnek, hogy a férfi fizette a színésznõ ruháit, és egyéb kiadásait, ami nem kis összeg volt.
Ám Anne-nek most magának kell állnia kiadásait, ráadásul a hírek szerint nem is csak egy személyre biztosít erején felül luxust. A színésznõ jelenlegi barátja, Adam Shulman ugyanis nem gazdag, sõt!

- „Adam nem csaló, mint Raffaello, de igaz, ami igaz: távolról sem gazdag pasi, így mindent Anne fizet” – tudta meg a Star magazin.

- „Anne extravagáns életstílust élvez. A Föld különbözõ pontjain kell megjelennie, ahol elegáns eseményeken vesz részt. Adam egyetlen lehetõsége, hogy vele tarthasson az, ha a lány fizet mindent” – mondta a lapnak egy forrás.

További pletykákra ad okot, hogy a színésznõ kijelentette a nemrég, hogy kész foglalkozást változtatni: a Fehér Házban szeretne bébiszitterként munkát kapni mint az új elnök két csemetéje, a hétéves Sasha és a tízéves Malia nevelõje. A 26 éves színésznõ komolyan veszi a terveit. Már a módszereit is kidolgozta.

– " Amióta A csajok háborúja forgatásán meg kellett verekednem Kate Hudson-nal, nem félek semmitõl." – jelentette ki.

– " Ha vele bírtam, bárkit lenyomok. Még két kis rosszcsontot is. Jutalmazni meg úgyis mindig tudtam…" – nyilatkozta Anne.